Ελλάδα

Πνιγμός Κορινθία: Πνίγηκε 65χρονος – Τρίτος νεκρός σε λίγες μέρες στην περιοχή

Πνιγμός Κορινθία: Πνίγηκε 65χρονος – Τρίτος νεκρός σε λίγες μέρες στην περιοχή
Πνιγμός Κορινθία: Ένας 65χρονος έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην περιοχή, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από αντίστοιχο λόγο στα τρία μόνο τις τελευταίες μέρες.

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε παραλία της Κορινθίας σήμερα Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι στην παραλία Κρυφή στα Ίσθμια ένας 65χρονος άνδρας, κάτοικος Ισθμίων. O άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ίσθμιας.

Δυστυχώς αυτός είναι ο τρίτος πνιγμός σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δύο ακόμη ηλικιωμένοι πνίγηκαν σε παραλία της Κορινθίας τις προηγούμενες ημέρες.

Πριν τρεις μέρες, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, 74χρονος. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρή και 89χρονη

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες της Τρίτης, από τη θαλάσσια περιοχή Κάτω Άσσου Κορινθίας, 89χρονη γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορινθίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο Κάτω Άσσος, είναι παραθαλάσσια κοινότητα του δήμου Κορινθίων, λίγα χιλιόμετρα έξω απ’ την Κόρινθο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments