Πως Να

Πώς να μην χάσω τη βαλίτσα μου

Πώς να μην χάσω τη βαλίτσα μου
Απώλεια βαλίτσας αεροδρόμιο: Όπως σε κάθε τι στη ζωή, έτσι και στα ταξίδια δεν είναι όλα ρόδινα.

Το κλασικό μας άγχος όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο, είναι αν θα βρούμε τη βαλίτσα μας όταν φτάσουμε στον προορισμό μας.

Και η αλήθεια είναι πως συμβαίνει αρκετά συχνά, ενώ η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι μεγάλη και χρονοβόρα. Αλλά από την άλλη μπορούμε να κάνουμε μερικά βήματα ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες να πάθουμε κάτι τέτοιο.

Γράψτε το όνομά σας σε ταμπελάκι

Οι ταμπελίτσες είναι must. Η πρώτη συμβουλή είναι να τοποθετείτε πάντα τις γνωστές ταμπελίτσες με τα στοιχεία μας πάνω στις αποσκευές. Καλό είναι οι ταμπέλες να είναι σε φανταχτερά χρώματα ώστε να ξεχωρίσουν ανάμεσα στη «θάλασσα» με τις μαύρες βαλίτσες. Όσον αφορά στα στοιχεία, να γράφετε μόνο το κινητό σας και το e-mail. Οι ταμπέλες αυτές βέβαια δεν πρέπει να τοποθετούνται μόνο πάνω στις αποσκευές, αλλά και μέσα σε αυτές. Αν έχουν χαθεί, καλό είναι να υπάρχουν τα στοιχεία σας μέσα στη βαλίτσα, σε εμφανές σημείο. Για αυτό, μπορείτε να αγοράσετε αυτοκόλλητες ετικέτες και να τις κολλήσετε στα εσωτερικά τοιχώματα.

Να ταξιδεύετε με απευθείας πτήσεις

Η απώλεια βαλίτσας παρατηρείται συνήθως σε ταξίδια μεγάλα ή που απαιτούνται πολλές αλλαγές στις πτήσεις. Για αυτό καλό είναι να επιλέγετε όσο το δυνατόν πιο σύντομες πτήσεις ή αν είναι εφικτό, τις απευθείας. Έτσι δεν θα υπάρχει το άγχος της αλλαγής του αεροδρομίου.

Κάντε πάντα έναν έλεγχο πριν παραδώσετε τη βαλίτσα σας

Καλό είναι κάνετε και έναν και δύο και τρεις ελέγχους αν το νιώθετε απαραίτητο, προτού παραδώσετε τις αποσκευές σας στον υπάλληλο του αεροδρομίου ο οποίος θα τις προωθήσεις σε εκείνους που θα τις φορτώσουν στο αεροπλάνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments