Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: Παραμένει κορμάρα στα 50 της [pics]

Έλλη Κοκκίνου: Παραμένει κορμάρα στα 50 της [pics]
Έλλη Κοκκίνου: Εθεάθη το καλλίγραμμο σώμα της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Η Έλλη Κοκκίνου, που στα τέλη του Ιουλίου γιόρτασε τα 50 της έτη, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ και μάλιστα, δεν περνά απαρατήρητο.

Εξάλλου, η Ελληνίδα τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην Αθήνα, αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 22 κιλά στο παρελθόν. Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ένα μεσημέρι Σαββάτου, πριν από ένα μήνα περίπου, η Έλλη Κοκκίνου. Στη συνέντευξή της μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τους χωρισμούς της και τα παραπανίσια κιλά που κατάφερε να χάσει.

Θυμίζουμε πως η ερώτηση ήρθε πρώτα από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ζήτησε να μάθει αν η Έλλη Κοκκίνου βιώνει τους χωρισμούς της στο εκατό τοις εκατό με την τραγουδίστρια να παραδέχεται πως πέφτει στα πατώματα και μάλιστα για πολύ καιρό. «Το ζω! Μπορεί να βάλω τραγούδια που με κάνουν ακόμα πιο χάλια, το ζω στο μεγαλείο του, αλλά μάλλον αυτό είναι κακό» δήλωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, ενώ λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «Καυτές Ερωτήσεις», ο Κώστας Τσουρός ζήτησε να μάθει ποιος από τους τρεις χωρισμούς της την πόνεσε περισσότερο.

Ο λόγος που είχε πάρει 22 κιλά και πώς κατάφερε να τα χάσει

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε επίσης, στην επιτυχημένη προσπάθεια της Έλλης Κοκκίνου να χάσει 22 ολόκληρα κιλά στο παρελθόν. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως λόγω του θυροειδούς είχε πάρει 22 κιλά και τα έχασε και με διατροφή αλλά και με άσκηση. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως κάθε μέρα περπατούσε από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα για περίπου τέσσερις ώρες.

«Έτσι ξεκίνησε το δικό μου καλοκαίρι! Παίζοντας στα κύματα της Μήλου! Καλό Καλοκαίρι σε όλους και όλες!», είναι το σχόλιό της που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments