Video

Ελένη Φουρέιρα Κόνι Μεταξά: Χορεύουν παρέα στο Tik Tok

Ελένη Φουρέιρα Κόνι Μεταξά: Χορεύουν παρέα στο Tik Tok
Ελένη Φουρέιρα Κόνι Μεταξά: Φορώντας τα μπικίνι τους, λικνίζονται στον ρυθμό του «Temperatura».

Η Ελένη Φουρέιρα και η Κόνι Μεταξά δημοσίευσαν ένα βίντεο με τις δύο τους να χορεύουν και έβαλαν «φωτιά» στο Διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο performers φόρεσαν τα αποκαλυπτικά μαγιό τους και έστησαν την κάμερα στο κατάλληλο ύψος ώστε να φαίνονται και οι δύο. Και όσο τις έλουζε το φως του ήλιου, όντας σε κάποια βεράντα ή μπαλκόνι, η Ελένη Φουρέιρα και η Κόνι Μεταξά χόρεψαν παρέα στο Tik Tok, υπό τον ανεβαστικό ρυθμό του τραγουδιού «Temperatura».

Και οι δύο τους «έριξαν» τη γνωστή εφαρμογή στην οποία φτιάχνεις βίντεο, κάνοντας μια σέξι και αισθησιακή εμφάνισή τους με μαγιό. Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα και η Κόνι Μεταξά αποφάσισαν να ανεβάσουν και άλλο το θερμόμετρο. Οι δύο τραγουδίστριες φαίνεται πως κάνουν παρέα μεταξύ τους, αφού φόρεσαν τα μαγιό τους και γεμάτες καλοκαιρινή διάθεση έφτιαξαν από κοινού ένα χορευτικό βίντεο στην εφαρμογή Tik Tok. Και τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και η Κόνι Μεταξά αποτελούν δύο από τα πιο πολυσυζτημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, ενώ σημειώνουν μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής και του θεάματος.

Αυτός ο χορός τους βέβαια, είχε ως αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι χρήστες με τις δύο γυναίκες. Επικίνδυνα ανέβασαν το… θερμόμετρο οι δύο καλλονές, καθώς αποφάσισαν να μας δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες, φορώντας τα «καυτά» μπικίνι τους. Άλλωστε, τόσο η Ελένη Φουρέιρα, όσο και η Κόνι Μεταξά έχουν δείξει πως εκτός από φωνή, διαθέτουν και κορμί. Έτσι, στήθηκαν απέναντι από την κάμερα, έβαλαν στο… τέρμα την τελευταία επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα «Temperatura» και άρχισαν να λικνίζονται. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα το βίντεό τους στο Tik Tok έγινε viral και τα likes έπεφταν… βροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments