Αθλητισμός

Λημνιός Φενέρμπαχτσε: Επιμένει η τουρκική ομάδα για τον εξτρέμ του «Δικέφαλου»

Λημνιός Φενέρμπαχτσε: Επιμένει η τουρκική ομάδα για τον εξτρέμ του «Δικέφαλου»
Λημνιός Φενέρμπαχτσε: Η τουρκική ομάδα φαίνεται να επιμένει να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η Φενέρμπαχτσε του γνωστού στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, Ερόλ Μπουλούτ επιμένει για την απόκτηση του Δημήτρη Λιμνιού από τον ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Τούρκος δημοσιογράφος του TRT, Γιαγκίτς Σουμπουντσούογλου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ κοστολογείται από τον «Δικέφαλο» στα 4.000.000 ευρώ.

Τόσο κοστολογεί τον παίκτη και το έγκυρο σάιτ για τα μεταγραφικά Transfermarkt. Να σημειώσουμε ότι ο Λημνιός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021, ενώ μέχρι σήμερα ο ταλαντούχος εξτρέμ έχει 5 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική Ελλάδας. Τη σεζόν που μας πέρασε ο 22χρονος παίκτης είχε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 γκολ και 7 ασίστ για την ομάδα του.

Βίντεο με στιγμιότυπα του Δημήτρη Λιμνιού

Τι γίνεται με τον Αμρ Ουάρντα

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Αμρ Ουάρντα δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του, αφού αποτελεί «ξένο σώμα» για την ομάδα της Τούμπας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6, ο Αιγύπτιος οριστικά πια δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αιγύπτιο άσο, είναι η Ομόνοια από την Κύπρο που επιθυμεί την ενίσχυσή της στη μεσοεπιθετική γραμμή. Σύμφωνα, μάλιστα, με το sputnik.gr, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει πρόταση για την απόκτηση του Ουάρντα από την Ομόνοια και οι άνθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης σκέφτονται σοβαρά την παραχώρησή του. Με βάση παλιότερα δημοσιεύματα και άλλες ομάδες από την Κύπρο έχουν στη λίστα τους τον Αιγύπτιο, αλλά φαβορί είναι η Ομόνοια.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του φαντεζί μεσοεπιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και σίγουρα δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αν δεν σκέφτεται ο Φερέιρα να τον αξιοποιήσει στην απαιτητική χρονιά που έρχεται σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη. Προφανώς, εκτός από την περίπτωση της μεταγραφής, ο Αιγύπτιος άσος μπορεί να φύγει και ως δανεικός, όπως άλλωστε είχε πάει και στη Λάρισα φέτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments