Αθλητισμός

Σεμέδο κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο παίκτης του Ολυμπιακός

Σεμέδο κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο παίκτης του Ολυμπιακός
Σεμέδο κορωνοϊός: Θετικός στον Sars-Cov-2 διεγνώσθη ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών και θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ.

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού. Όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, ο Πορτογάλος στόπερ έκανε τεστ για την COVID-19 και αυτό βγήκε θετικό. Διευκρινίζεται πως δεν έχει έρθει σε επαφή με συμπαίκτες του και θα μπει σε καραντίνα. Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Κυριακή 30 Αυγούστου, ακυρώνεται.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός απουσίασε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, επειδή είχε πρόβλημα στις ανταποκρίσεις των πτήσεων και καθυστέρησε η άφιξη του στην Αθήνα. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Κρούσμα και στην ΑΕΚ:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεμέδο δεν είναι ο μόνος αθλητικός με θετικό τεστ στη χώρα μας. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 20 Αυγούστου, με κορωνοϊό διεγνώσθη και αθλητής της ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, ένας αθλητής διεγνώσθη θετικός στην COVID-19. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Σημειώνεται πως για προληπτικούς λόγους η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν διακόπτεται μέχρι νεοτέρας.

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ. Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας. H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments