Αθλητισμός

Χίλιεμαρκ Παναθηναϊκός: «Σφήνα» δύο ομάδων για τον Σουηδό μέσο

Χίλιεμαρκ Παναθηναϊκός: «Σφήνα» δύο ομάδων για τον Σουηδό μέσο
Χίλιεμαρκ Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά για τον Σουηδό μέσο ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες.

Εδώ και μερικές ημέρες το όνομα του Όσκαρ Χίλιεμαρκ «παίζει» για επιστροφή στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός μέσος είναι χωρίς ομάδα πλέον και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος, εξετάζουν την περίπτωσή του, μόνο που το «τριφύλλι» δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Αντίθετα, ψηλά στις λίστες τους τον έχουν δύο ομάδες από τη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα οι Μίντιλαντ και Έλφσμποργκ, οι οποίες έχουν κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του, με τον διεθνή χαφ να περιμένει κάτι καλύτερο. Σύμφωνα με το newspao.gr, για την ώρα, στην κορυφή της λίστας του Ρόκα για τα χαφ υπάρχουν οι Μπερτόκιο και Μπενιάτ, ενώ με παίκτες όπως ο Χίλιεμαρκ ή ο Τρες -που είναι στις εναλλακτικές- έχουν γίνει για την ώρα απλά διερευνητικές επαφές.

Ο 28χρονος Σουηδός χαφ αγωνίστηκε στους «πράσινους» το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2017-2018. Τον Χίλιεμαρκ είχε επιλέξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγες μέρες μετά την πώληση του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη. Ο Σουηδός στην κυριολεξία αποκτήθηκε την τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού υπέγραψε στις 31 Αυγούστου του 2017. Άνηκε στην Τζένοα και παραχωρήθηκε με μονοετή δανεισμό. Δυστυχώς, η ιστορία δεν είχε ευχάριστο τέλος.

Ο Χίλιεμαρκ ήταν βασικός μέχρι τον Ιανουάριο και είχε παίξει σε 19 παιχνίδια, με επίδοση 2 γκολ και 4 ασίστ. Όμως, ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος είχε κηρύξει στάση πληρωμών, ο Παναθηναϊκός παρέπαιε, ο Σουηδός δεν έπαιρνε τα λεφτά του με αποτέλεσμα να γυρίσει στη Γένοβα.

Πάντως, παρότι ο Χίλιεμαρκ φόρεσε τα πράσινα στην πιο προβληματική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, πέρασε καλά στην Αθήνα. Τόσο αυτός, όσο και η γυναίκα του, η οποία έχει λόγο στα μέρη που προορίζονται για εγκατάσταση, όπως αναφέρει το to10.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ήταν τόσο όμορφη η εμπειρία στην ελληνική πρωτεύουσα, ώστε ο Χίλιεμαρκ δεν θα έλεγε «όχι» για να ξαναγυρίσει. Ειδικά τώρα, που η ΠΑΕ λειτουργεί εύρυθμα, οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους και το ρόστερ αποκτά ποιότητα. Για την ακρίβεια, ο Χίλιεμαρκ δεν το σκέφτεται απλά. Το επιδιώκει κιόλας… Τα Agent Leaks αποκαλύπτουν ότι ο Σουηδός χαφ μέσω του ατζέντη του έχει προσεγγίσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να συνεργαστούν. Άλλωστε, ο Χίλιεμπαρκ μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του, αφού το συμβόλαιο του με τη Τζένοα έχει λήξει και είναι ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments