Ελλάδα

Τσοχατζόπουλος υγεία: Εξιτήριο πήρε ο 81χρονος πρώην υπουργός

Τσοχατζόπουλος υγεία: Εξιτήριο πήρε ο 81χρονος πρώην υπουργός
Τσοχατζόπουλος υγεία: Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, επιβεβαίωσε ότι βγήκε από το νοσοκομείο πριν από ελάχιστες ημέρες.

Eξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, μίλησε στην εφημερίδα «On time» επιβεβαιώνοντας ότι βγήκε από το νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες. Μάλιστα αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση με τον γιο τους. «Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χθες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς», περιέγραψε.

«Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά», προσέθεσε. Πάντως, όταν η συζήτηση πηγαίνει στον γιο της, η Βίκυ Σταμάτη δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και τον θαυμασμό της αφού, όπως δηλώνει, ο Άκης είναι κυριολεκτικά όχι μόνο ένας άριστος μαθητής, αλλά ένας λεβέντης και μάλιστα η ίδια τον αποκαλεί υπερήφανη «ήρωα». Μιλώντας για τον γιο τους λοιπόν, ανέφερε ότι «είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ήρωας».

Να θυμίσουμε πως ο πρώην υπουργός εισήχθη στο Σισμανόγλειο με πνευμονία, πριν από είκοσι ημέρες και αρχικά αντιμετωπίστηκε ως ύποπτος για κορωνοϊό αν και το τεστ βγήκε αρνητικό. Ο πρώην υπουργός παρουσίαζε και καρδιακές αρρυθμίες, ενώ είχε χαμηλή συνείδηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε σειρά εξετάσεων και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments