Lifestyle

Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα [pics]

Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα [pics]
Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Στη χώρα μας για το καλοκαίρι έχει έρθει η γνωστή ηθοποιός συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Στο πανέμορφο ελληνικό νησί της Πάρου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ και μαζί της είναι και ο γοητευτικός σύζυγός της, ο Φρανσουά – Ανρί Πινό.

Την Ελλάδα επέλεξε ΓΙΑ φέτος το καλοκαίρι ακόμη ένα διάσημο πρόσωπο. Η Σάλμα Χάγιεκ με τον σύζυγό της βρίσκονται στο τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, με τη διάσημη ηθοποιό να ανεβάζει και σχετικές φωτογραφίες στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πληθωρική καλλιτέχνις του Χόλιγουντ είναι στο νησί των Κυκλάδων από την περασμένη εβδομάδα απολαμβάνοντας τις διακοπές με τον άνδρα της και είναι φανερό πως οι δύο τους περνούν πολύ καλά στο κυκλαδονήσι, με την ίδια να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσης στα social media της.

Μάλιστα, δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός πως η Χάγιεκ και ο κροίσος σύζυγος της φορούν προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο. Στην πρώτη ανάρτηση, η Χάγιεκ και ο Πινό γευματίζουν σε ταβέρνα του νησιού, με την ηθοποιό να γράφει στη λεζάντα: «Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού». Στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε, είναι δύο παιδιά που παίζουν μουσική στα σοκάκια της Πάρου και όπως φαίνεται της έφτιαξαν τη διάθεση. Μουσικοί του δρόμου στην Ελλάδα ήταν τα hashtag που επέλεξε για τη λεζάντα της φωτογραφίας. Και σε μία από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της η Χάγιεκ πόσταρε και τη στιγμή που έπινε τον καφέ της φορώντας ένα μαύρο μαγιό.

Η Σάλμα Χάγιεκ γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1966 στο Μεξικό. Όντας κόρη ενός Λιβανέζου πατέρα και μιας Ισπανίδας μητέρας, καθιερώθηκε ως η πρώτη Μεξικανή ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη στα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ, έπειτα από την Ντολόρες Ντελ Ρίο. Στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, εξελίχθηκε ως αναγνωρίσιμη ηθοποιός σαπουνόπερας στο Μεξικό, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να μεταβεί στο Λος Άντζελες. Εκεί την ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και κέρδισε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Desperado». Η επιτυχία της ταινίας τη βοήθησε ώστε να καθιερωθεί στον χώρο. Η μέγιστη διάκρισή της, ήταν η υποψηφιότητά της για το βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία «Φρίντα» το 2002. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2012, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής, σε ειδική εκδήλωση μαζί τον σύζυγό της Φρανσουά Πινό, με τον οποίο έχει μια κόρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments