Video

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Κυκλοφόρησαν τα τρέιλερ του δεύτερου κύκλου που καθηλώνουν

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Κυκλοφόρησαν τα τρέιλερ του δεύτερου κύκλου που καθηλώνουν
Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τον Σεπτέμβρη ξεκινά η προβολή του δεύτερου κύκλου στον ΑΝΤ1.

Στον «αέρα» βρίσκεται το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1 για την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», η οποία αναμένεται να προβληθεί πολύ σύντομα.

Στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το μεγάλο κανάλι μέσω των social media φαίνεται η Ελένη να βγαίνει από το κρατητήριο δίπλα στον Προύσαλη, με το πλήθος να φωνάζει «φόνισσα». Στο ξεκίνημα του βίντεο ακούγεται: «Σας παραπέμπω σε δίκη με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού. Θα ζητήσω την εσχάτη των ποινών». «Μπορεί να είναι η τελευταία μας αγκαλιά», αναφέρει η Ελένη που βρίσκεται αγκαλιά με τις αδερφές της.

Μπορεί να ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος,  μα οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν σύντομα, εντός του Σεπτεμβρίου και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, μετά το συγκλονιστικό φινάλε που παρουσίασε στο τελευταίο επεισόδιο της τρέχουσας σεζόν, έρχεται με νέες ανατροπές. Το απόγευμα της Τετάρτης (19 Αυγούστου), μάλιστα, ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε δυο νέα τρέιλερ με σκηνές που έρχονται στα νέα επεισόδια και αναμένεται να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ασημίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την συνείδησή της.. Πρέπει να μεγαλώσει τον Σέργιο Σεβαστό… #AgriesMelisses Β’ Κύκλος! Έρχεται τον Σεπτέμβριο στον #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments