Θέσεις Εργασίας

ΕΛΑΣ προσλήψεις: Προκήρυξη για διδακτικό προσωπικό

ΕΛΑΣ προσλήψεις: Προκήρυξη για διδακτικό προσωπικό
ΕΛΑΣ προσλήψεις: Είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά.

Προσλήψεις με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του, και καλούν τα άτομα που επιθυμούν να διδάξουν στους εκπαιδευόμενους Συνοριακούς Φύλακες Ορισμένου Χρόνου κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2020, με διάρκεια θεωρητικής εκπαίδευσης έως τρεις μήνες, με δυνατότητα παράτασης.

Η Σχολή Αστυφυλάκων είναι Ανωτέρα Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εδρεύει στην Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης, λειτουργεί σε επίπεδο Διεύθυνσης Αστυνομίας και υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία. Στo Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου θα λειτουργήσει Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων (Κ.Ε.Σ.Φ. ορισμένου χρόνου, όπου θα εκπαιδευτούν Συνοριακοί Φύλακες ορισμένου χρόνου.

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου (Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων Διδυμοτείχου) προκηρύσσει συμπληρωματική πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του, (θεωρητική εκπαίδευση εκπαιδευόμενων Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου) κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2020, με διάρκεια θεωρητικής εκπαίδευσης έως τρεις μήνες, με δυνατότητα παράτασης.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, ως και τα απαιτούμενα σχετικά υπηρεσιακά έντυπα για την υποβολή της υποψηφιότητας (αίτηση, κ.λ.π.), παρέχονται από την Υπηρεσία μας στη διεύθυνση Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων, αλλά και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας όπως επίσης και στην ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ με Α.Δ.Α 6ΠΦΦ46ΜΤΛΒ-08Λ. Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου/ Γραφείο Σπουδών και Δημοσίων Σχέσεων.

Να αναφέρουμε πως η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14.00 ώρα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2020, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου. Μετά την παρέλευση της ώρας, δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις. Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Τέλος, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς των ΕΛΤΑ ή Courier στην έδρα της Υπηρεσίας, υπό την προϋπόθεση εφαρμογής των αναφερομένων στη σχετική συμπληρωματική προκήρυξη. Όποιος ενδιαφέρεται για τις προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία, μπορεί να πατήσει για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments