Video

My Style Rocks: Η κούκλα Κρητικιά που μπαίνει στο παιχνίδι και η οικογενειακή τραγωδία της

My Style Rocks: Η κούκλα Κρητικιά που μπαίνει στο παιχνίδι και η οικογενειακή τραγωδία της
My Style Rocks: Αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο show μόδας.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του My Style Rocks. Η αγαπημένη εκπομπή μόδας επιστρέφει με παλιές και νέες παίκτριες. Ήδη, τα δύο πρώτα trailers νέων κοριτσιών που θα λάβουν μέρος κυκλοφόρησαν.

Από αυτά έχει ξεχωρίσει η συμμετοχή της Κωνσταντίνας Παγάνη.

Το trailer μας γυρνά 1,5 χρόνο πίσω όταν μία δολοφονία στην Κρήτη είχε σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα. Ο λόγος για τη μητέρα της Κωνσταντίνας, η οποία έπεσε vεκρή από τα χέρια του αδελφού του πρώην συζύγου της με πολλαπλές μαχαιριές, στην καφετέρια όπου εργαζόταν στο Ηράκλειο Κρήτης. Θεώρησε ότι η 53χρονη ήταν η αιτία που η ανιψιά του, η οποία τον φιλοξενούσε, του ζήτησε – με όμορφο τρόπο- να φύγει από το σπίτι, δίνοντας του μάλιστα και κάποια χρήματα.

Ήταν βέβαιος ότι το θύμα είχε υποκινήσει αυτήν την απόφαση και τη σκότωσε. Λίγους μήνες μετά την καταδίκη του, ο 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού και ο θάνατός είχε θεωρηθεί αυτοκτονία.

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε λίγες μέρες μετά τον τραγικό γεγονός, στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Όπως η ίδια ανέφερε μάλιστα, σκοπός της παρουσίας της στην εκπομπή είναι να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας.

Σκοπός της η εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας:

Η 27χρονη έχει διακριθεί σε καλλιστεία και αναδείχθηκε “Μις Υφήλιος 2017”. Μάλιστα, τα παγκόσμια καλλιστεία Ms International transcontinental που είχε συμμετάσχει, πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη αγαπάει την πυγμαχία και ασχολείται πολλά χρόνια με το συγκεκριμένο άθλημα. Ξεκίνησε το mondeling το 2017 και άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της που ήταν μία διάκριση σε ένα μεγάλο διαγωνισμό. Το όνειρο αυτό, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα καθώς αναδείχθηκε στην Ατλάντα της Αμερικής, «Μις Υφήλιος 2017».

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!», είχε γράψει τότε στο Facebook, βγάζοντας φωτογραφία με το στέμμα. Σήμερα, το μοντέλο μπαίνει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, μιλώντας στο trailer για όσα βίωσε με τον χαμό της μαμάς της.

Ακολουθεί το railer με τις δηλώσεις της στο οποίο ο νεαρή παίκτρια τονίζει μεταξύ άλλων: «Μέσα από τέτοια περιστατικό ο άνθρωπος πρέπει να βγαίνει σοφότερος, δυνατότερος και να βγαίνει με πιο σπουδαία και δυνατή ψυχή. Έτσι και εγώ στο My style rocks ήρθα να δώσω την ψυχή μου».

My Style Rocks | Κωνσταντίνα Παναγή

Γνωρίστε την Κωνσταντίνα Παγάνη, τη νέα παίκτρια του #MyStyleRocksGR#SkaitvGR #NeoProgramma #NewSeason

Gepostet von Greece My Style Rocks am Donnerstag, 20. August 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments