Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [24/08/2020 – 30/08/2020]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [24/08/2020 – 30/08/2020]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [24/08/2020 – 30/08/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [24/08/2020 – 30/08/2020].

Κριός

Στις 24 Αυγούστου, ο δραστικός Άρης στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον Κρόνο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε διανοητικά για μια απογοητευτική στιγμή… Ίσως δυσκολευτείτε να εκφράσετε πώς ακριβώς αισθάνεστε, τι θέλετε και τι χρειάζεστε, ειδικά όταν έρχεστε αντιμέτωποι με ανωτέρους σας. Μπορεί να νιώσετε πως όσο πιέζετε τις καταστάσεις, τόσο πιο δύσκολες γίνονται οι συνθήκες. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω και ασχοληθείτε με όσα βρίσκονται υπό τον δικό σας έλεγχο, μπορείτε να προλάβετε κάθε είδους επιδείνωση! Στις 27 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στο 4ο οίκο σας της οικιακής ζωής. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Η όψη δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να περάσετε θερμό και χαλαρωτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας. Θα είστε σε ιδιαίτερη επαφή με τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Ταύρος 

Στις 25 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Από εκεί αντιτίθεται στον Δία της εύνοιας, από τον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας: Ίσως θελήσετε να κάνετε μια παύση στην καθημερινή ρουτίνα, ένα διάλειμμα αποκατάστασης που θα σας συνδέσει πνευματικά και συναισθηματικά με τους αγαπημένους σας. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας: Κάθε δράση περιπλάνησης μπορεί να σας δώσει εξαιρετική ικανοποίηση. Αλλά να επιστρέψετε σύντομα στο πρόγραμμά σας, για να μην μείνετε πίσω στη δουλειά. Στις 27 Αυγούστου, η γλυκιά Αφροδίτη σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Αυτή είναι υπέροχη στιγμή για να συνδεθείτε με φίλους ή συναδέλφους, ειδικά σε μια πνευματική προσπάθεια ή ένα καλλιτεχνικό έργο.

Δίδυμοι

Στις 27 Αυγούστου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Μην διστάσετε να αφεθείτε στην ονειροπόληση, ειδικά για όσα θέλετε στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί τα οράματά σας μπορεί να μην είναι τα πιο ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή… Όμως η καρδιά και η διαίσθησή σας θα λειτουργήσουν ως χρήσιμοι οδηγοί, για να δημιουργήσετε την πορεία προς το επόμενο επίπεδο εργασίας σας! Στις 29 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας, από τον 8ο οίκο σας των δεσμών. Αν θέλετε να στρέψετε τις σκέψεις και την έμπνευσή σας σε κάτι δημιουργικό, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Επίσης, αποτελεί μια γλυκιά περίοδο για μακρές, τολμηρές και συναρπαστικές συνομιλίες με τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Στις 25 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας αντιτίθεται στον Δία της εύνοιας από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Μήπως λαχταράτε ένα διάστημα χαλάρωση με τον σύντροφό σας ή άλλο ξεχωριστό άτομο; Πατήστε παύση στις ευθύνες και αφιερώστε χρόνο στην αποσυμπίεση και επανασύνδεση με τον αγαπημένο σας. Όσο ικανοποιητικό κι αν ακούγεται, ας βεβαιωθείτε ότι τα έχετε όλα προγραμματισμένα πριν χαλαρώσετε… Αυτή η ανάπαυλα μπορεί να σας κάνει να θέλετε περισσότερα από όσα επιτρέπει το πρόγραμμά σας! Στις 30 Αυγούστου, ο αγγελιαφόρος Ερμής θα είναι στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα, από τον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και περιπέτειας. Να ξέρετε ότι η όψη μπορεί να δημιουργήσει φιλοσοφικές ή πνευματικές παρεξηγήσεις με φίλους ή συναδέλφους.

Λέων 

Στις 27 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη είναι στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα, από τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Τώρα θα κυριαρχεί στο μυαλό σας η εκπλήρωση ορισμένων βαθιά ριζωμένων αλλά και πιο φλογερών επιθυμιών σας! Συνδεθείτε με αυτό που πραγματικά θέλετε, δώστε χρόνο στην αυτοφροντίδα σας με ασκήσεις αναπνοής ή κρατώντας ημερολόγιο. Στη συνέχεια μην διστάσετε να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας – στο βαθμό που αισθάνεστε άνετα. Η μαγεία της στιγμής αξίζει να σας κάνει να παρασυρθείτε! Στις 29 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας, από τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Αυτό το σκηνικό υποστηρίζει κάθε προσπάθεια για παραγωγικές συνομιλίες, σχετικά με τα καθημερινά εργασιακά καθήκοντα. Η σύμπραξη με έναν ανώτερο ή συναδέλφους για μια νέα στρατηγική ή ένα νέο πρωτόκολλο, μπορεί να αποδειχθεί παραγωγική και ισορροπημένη!

Παρθένος

Στις 29 Αυγούστου, ο αγγελιοφόρος Ερμής που σας κυβερνά θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας, από τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Η εξωτερίκευση όσων έχετε στην καρδιά σας θα έρχεται πιο φυσικά – και θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και χαρούμενοι. Θέλετε να πείτε στον αγαπημένο σας πώς αισθάνεστε ή να διοχετεύσετε τη βαθιά αγάπη για τον σύντροφό σας σε ένα καλλιτεχνικό έργο; Τώρα θα ξεσηκωθείτε για να το κάνετε πραγματικότητα! Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής αντιτίθεται στον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η όψη θα εμποδίσει τη σαφή και κατανοητή επικοινωνία… Για αυτό προσέξετε τις επαφές με τον σύντροφό σας, έναν αγαπητό φίλο ή συνάδελφο. Είναι απόλυτα σωστό να διατηρήσετε τη σαφήνεια, πριν κάνετε σημαντικές κινήσεις!

Ζυγός 

Στις 25 Αυγούστου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον επεκτατικό Δία, από τον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Ίσως σκέφτεστε μια σημαντική επαγγελματική κίνηση, ενώ θέλετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας: Και αυτή η σύγκρουση μπορεί να γίνει αγχωτική. Καλύτερα να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις, διασφαλίζοντας ότι δεν αναλαμβάνετε περισσότερα από όσας μπορείτε να χειριστείτε. Έτσι θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν! Στις 30 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα, από τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Ίσως η κρίση σας για μια δουλειά ρουτίνας να είναι θολή… Ακόμα και ο έλεγχος της λίστας εκκρεμοτήτων σας να είναι πιο δύσκολος. Καλύτερα να περιμένετε, μέχρι να μπορείτε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

Σκορπιός

Στις 25 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας αντιτίθεται στον Δία από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Ίσως νιώσετε τον πειρασμό να εγκαταλείψετε αυτό που κάνετε… Είτε για να κάνετε κάτι αυθόρμητο και συναρπαστικό με τους αγαπημένους σας. Όσο κι αν σας ενθουσιάζει το να παραμερίσετε τη ρουτίνα, βεβαιωθείτε ότι έχετε τελειώσει πρώτα με τις υποχρεώσεις. Έτσι θα απολαύσετε αυτή την παρορμητική διασκέδαση χωρίς άγχος! Στις 29 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής είναι στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας, από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείτε με συναδέλφους ή φίλους σε ένα μακροπρόθεσμο έργο. Η ανταλλαγή απόψεων και η συλλογική δράση σας, μπορούν να δημιουργήσουν σε μια ομαδική νίκη!

Τοξότης 

Στις 27 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στον 8ο οίκο σας των δεσμών. Θα σχηματίσει ένα γλυκό τρίγωνο με τον μαγικό Ποσειδώνα, από τον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Ας γίνετε πιο δημιουργικοί, ευφάνταστοι και χαρωποί, ενώ ονειρεύεστε με κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Θα είναι η τέλεια στιγμή να μοιραστείτε και να βιώσετε μια μακροχρόνια φαντασίωση… Είτε να βρεθείτε για ένα ραντεβού στο σπίτι σας, τρώγοντας ένα αγαπημένο σπιτικό φαγητό! Στις 29 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας, από τον 2ο οίκο σας του εισοδήματός. Τώρα θα σας είναι πιο εύκολο να ασχοληθείτε με στόχους για αύξηση των εσόδων και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ανταλλάξτε σημειώσεις με φίλους, με τους αγαπημένους και τους συναδέλφους σας. Κάντε τις προθέσεις σας ξεκάθαρες στους ανωτέρους σας!

Αιγόκερως

Στις 25 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας αντιτίθεται στον Δία από το ζώδιό σας. Ίσως λαχταράτε περισσότερο χρόνο με το άλλο σας μισό ή έναν αγαπητό φίλο… Αλλά νιώθετε ότι δεν είστε και προσηλωμένοι στη δουλειά όπως συνήθως. Αφεθείτε σε αυτή τη χαρούμενη και αυθόρμητη ατμόσφαιρα, φροντίζοντας ταυτόχρονα τις συνήθεις ευθύνες σας. Αυτή η πρακτική θα αποτρέψει τυχόν πονοκεφάλους στην πορεία! Στις 29 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας. Πρόκειται για μια ευεργετική στιγμή στην αναζήτησης της προσωπικής σας εξέλιξης, μέσα από νέες πληροφορίες. Είτε συμμετέχετε σε ένα διαδικτυακό μάθημα είτε διαβάζετε ένα καλό βιβλίο, θα ικανοποιηθείτε με τη διεύρυνση των γνώσεών σας!

Υδροχόος

Στις 27 Αυγούστου, η κοινωνική Αφροδίτη θα είναι στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Θα σχηματίσει ένα γλυκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, από τον 2ο οίκο σας των εσόδων. Τώρα η αρμονική συνεργασία με τους συναδέλφους θα σας βγαίνει φυσικά. Στην πραγματικότητα, νέοι τρόποι σύμπραξης θα σας κάνουν πιο παραγωγικούς και θα σας προετοιμάσουν για οικονομικές ανταμοιβές! Στις 29 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 8ο οίκο σας των δεσμών. Θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας, από τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Δεν σας ενδιαφέρουν οι επιφανειακές συνομιλίες με τον αγαπημένο σας. Μπορεί τα πολύ συναισθηματικά θέματα να μην είναι η πρώτη σας επιλογή… Αλλά αν τα τολμήσετε τώρα, θα ανοίξετε το δρόμο για αλλαγές και θεραπείες!

Ιχθύες

Στις 27 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον μάγο Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια υπέροχη ευκαιρία να δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφό σας ή έναν αγαπητό φίλο. Αφήστε την ονειροπόλησα να σας δείξει τον δρόμο. Στις 30 Αυγούστου, ο αγγελιοφόρος Ερμής στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας αντιτίθεται στον μάγο Ποσειδώνα. Ίσως δυσκολεύεστε να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα, στην επαφή με ένα σημαντικό πρόσωπο, έναν φίλο ή έναν συνάδελφο. Επειδή θα επικρατεί μια σύγχυση, κάθε κρίσιμη συζήτηση μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε ένταση ή σύγκρουση. Καλύτερα να αναβάλετε την προσπάθεια επίλυσης των όποιων διαφωνιών μέχρι να ηρεμήσει η ατμόσφαιρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments