Ελλάδα

Μύκονος κορωνοϊός: Τι δηλώνει το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα και πήγε στο πάρτι

Μύκονος κορωνοϊός: Τι δηλώνει το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα και πήγε στο πάρτι
Μύκονος κορωνοϊός: Εκνευρισμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για το πάρτι στο νησί, στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν 500 άτομα.

Τη δική του πλευρά αποκαλύπτει το ζευγάρι που «έσπασε» την καραντίνα και πήγε στο πάρτι με τα 500 περίπου άτομα στη Φτελιά της Μυκόνου.

Μάλιστα, εκνευρισμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για το εν λόγω πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν 469 άτομα για την ακρίβεια, μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι που βρισκόταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Λεωνίδα Καπερναράκο, από τη Φτελιά, και όλα τα νεότερα του ρεπορτάζ στο ΜΕGA, σε δηλώσεις προέβη το εν λόγω ζευγάρι από τη Βενεζουέλα.

«Εμείς δεν γνωρίζαμε τι προβλέπει ο νόμος και από την επόμενη ημέρα κάναμε πάλι μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό σε ιδιωτικό ιατρείο στη Μύκονο και βγήκαμε όλοι αρνητικοί. Έτσι, πήγαμε στο πάρτι», φέρεται πως δήλωσαν. Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν η αστυνομία πραγματοποιούσε ελέγχους για να διασφαλίσει ότι εφαρμόζονται οι νόμοι και εντόπισε ένα πάρτι σε βίλα στη Φτελιά. Οι αστυνομικοί ανέφεραν σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πως χτύπησαν για να τους ανοίξουν αλλά πέρασαν πολλά λεπτά μέχρι να ανοίξει η γκαραζόπορτα και να ξεκινήσει να φεύγει ο κόσμος.

Να θυμίσουμε πως είναι σε ισχύ τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα στο νησί των ανέμων από την περασμένη Παρασκευή, αν και αρκετοί είναι αυτοί που δεν φαίνεται να έχουν πρόθεση να τα τηρήσουν. Ως προς τη γενικότερη εικόνα  στο νησί λοιπόν, τα έκτακτα μέτρα που αποφασίστηκαν, συνεχίζουν να ισχύουν. Μάσκες, θερμομέτρηση και εντατικοί έλεγχοι είναι η εικόνα στο νησί των ανέμων, το οποίο αδειάζει σιγά σιγά από τους επισκέπτες του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η στάση τόσο των επιχειρηματιών όσο και των εναπομεινάντων τουριστών είναι σύμφωνη με τα μέτρα προστασίας ενώ σε όλα τα καταστήματα και τις πλαζ γίνεται θερμομέτρηση, ενώ ο έλεγχος είναι συχνός.

Με 10 χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει ο διαχειριστής της βίλας

Από την άλλη, ο διαχειριστής της βίλας στη Μύκονο όπου διοργανώθηκε το ξέφρενο πάρτι, κατηγορείται για κακούργημα και κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 ετών. Μάλιστα, ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του ισχυρίζεται ότι η βίλα είχε ενοικιαστεί σε τρίτο άτομο το οποίο και έκανε το πάρτι. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όλα άρχισαν όταν κάτοικος της Φτελιάς έκανε καταγγελία στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Η αστυνομία εντόπισε το πάρτι με drone και έσπευσε στο σημείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments