Lifestyle

Όλγα Πηλιάκη Στέλιος Χανταμπάκης: Στη Σαντορίνη απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Όλγα Πηλιάκη Στέλιος Χανταμπάκης: Στη Σαντορίνη απολαμβάνουν τις διακοπές τους
Όλγα Πηλιάκη Στέλιος Χανταμπάκης: Το γνωστό ζευγάρι άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις και πέρασε λίγο χρόνο μαζί.

Στο νησί που βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο πέλαγος, τη Σαντορίνη, απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με τα παιδιά τους.

Η πανέμορφη Ολυμπιονίκης και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα είχε γίνει γνωστή πριν τη συμμετοχή της στο Nomads, εφόσον ήταν από τους λίγους που υποστήριζαν ανοιχτά τον άνδρα της στο Survivor. Η Όλγα Πηλιάκη είναι μια νεαρή γυναίκα, χαμηλών τόνων που λατρεύει την οικογένειά της.

Μάλιστα, προτού κάνει οικογένεια και πάρει την απόφαση να αφοσιωθεί σε εκείνους, είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας, την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις. Είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όπου η ομάδα ανσάμπλ κατετάγη ένατη και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος. Επίσης, είχε συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα, όπως στα παγκόσμια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής του 2005 και του 2007.

Το γνωστό και τόσο ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπζ προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο πότε πότε και να ξεκουράζεται ή να ευχαριστιέται ολιγοήμερες στιγμές μακριά από τη βαβούρα της πόλης και τις ποικίλες υποχρεώσεις. Η Όλγα Πηλιάκη, εξάλλου, όπως και ο σύζυγός της λατρεύει να ενημερώνει τους χιλιάδες ακολούθους της με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Είναι ένας τρόπος να διαδρά με το κοινό της αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της, είτε αυτό το υλικό έχει να κάνει αποκλειστικά με την ίδια είτε με την οικογένειά της είτε με κάποια δουλειά που ετοιμάζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just kiss me.. And then kiss me again.. #love #couple #sunset #santorini @stelioshantampakis @goulielmoshotel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις

Οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της έχουν να κάνουν με την απόδρασή τους στο ρομαντικό ελληνικό νησί της Σαντορίνης, από το οποίο ανέβασε και ένα σούπερ τρυφερό βίντεο με τον άνδρα της με τους δύο τους να είναι εντός της πισίνας, αγκαλιασμένοι και να φιλιούνται με θέα το απέραντο γαλάζιο που «έντυνε» την τόσο όμορφη στιγμή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments