Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου: 0 -1 με τον Κομάν να σκοράρει και να χαρίζει το τρόπαιο στους Βαυαρούς

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου: 0 -1 με τον Κομάν να σκοράρει και να χαρίζει το τρόπαιο στους Βαυαρούς
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου: Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν με κεφαλιά, έκανε την Μπάγερν Μονάχου την τρίτη ομάδα που πετυχαίνει 500 γκολ στην ιστορία του Champions League.

Με όλα τους τα “όπλα” οι Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου ρίχτηκαν στην αποψινή μάχη του Champions League με την Μπάγερν να στέφεται νικήτρια μετά το γκόλ που πέτυχε στο 59′ λεπτό χάρη στην κεφαλιά του Κίνγκσλεϊ Κομάν και έγινε η 3η ομάδα που πετυχαίνει 500 γκολ στην ιστορία του Champions League. Οι Βαυαροί έγιναν η πρώτη ομάδα που κατακτά τον τίτλο έχοντας μόνο νίκες στη διοργάνωση.

Η εξέλιξη του ματς

Η πρώτη τεράστια ευκαιρία για την Παρι ήταν  στο 18′, όταν ο Εμπαπέ βγάζει την ασίστ στον Νεϊμάρ που πλασάρει με τον Νόιερ να βρίσκει τη μπάλα με το πόδι και στη συνέχεια με το χέρι και να καταλήγει σε κόρνερ. Έπειτα ακολουθεί ένα δοκάρι για τη Μπάγερν στο 22′. Ο Ντέιβις έκανε την σέντρα, ο Λεβαντόφσκι για πρώτη φορά ακούμπησε τη μπάλα στην περιοχή, γύρισε, σούταρε και την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νάβας. Ύστερα σειρά είχε η Παρί με νέα μεγάλη ευκαιρία στο 24′, ο Ερέρα δίνει εξαιρετικά τη μπάλα στον Νεϊμάρ που πλασάρει ψηλά άστοχα.

Στο 45′ ένα απίστευτο λάθος του Αλάμπα που δίνει ασίστ στον Εμπαπέ, ο Γάλλος καθυστέρησε και πλάσαρε αδύναμα. Ύστερα ακολούθησε ένταση μετά το φάουλ του Γκνάμπρι και στο 51′ ο Γκνάμπρι βρίσκει ‘γεμάτα’ τον Νεϊμάρ με τον οποίο είχε έναν διαπληκτισμό λίγο νωρίτερα και υπάρχει ένταση μεταξύ των παικτών. Ακολούθησαν  κίτρινη στον Γκνάμπρι κίτρινη και στον Παρέδες που έσπρωξε τον Γερμανό. Ύστερα ακολούθησε γκολ για τη Μπάγερν στο 59′ και έξαλλοι πανηγυρισμοί. Ένας Γάλλος, ήταν αυτός που σκότωσε τα όνειρα της Παρί για το πρώτο της Champions League, με τον νεαρό εξτρέμ στο 61′ να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Λεβαντόφσκι, αλλά ο Κιμπεπέ έδιωξε σωτηρία, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τιάγκο Σίλβα έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Κομάν.
Η Παρί έμοιαζε να τα έχει χαμένα και ο τελικός ουσιαστικά κρίθηκε στο 70′. Ο Ντι Μαρία βρήκε με έξοχη πάσα τον Μαρκίνιος, ο Βραζιλιάνος από τη γωνιά της μικρής περιοχής πλάσαρε με τον Νόιερ να διώχνει με το πόδι. Οι αλλαγές του Φλικ επέτρεψαν στη Μπάγερν να πιέζει την Παρί κοντά στην περιοχή της, οι αλλαγές του Τούχελ δεν πρόσφεραν τίποτα απολύτως για να φτάσουμε στο δεύτερο λεπτό των καθυτερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παρί (Τόμας Τούχελ): Κέιλορ Νάβας, Κιμπέμπε, Τιάγκο Σίλβα, Χουάν Μπερνάτ (80′ Κουρζαβ’α), Κέρερ, Μαρκίνιος, Ερέρα (72′ Ντράξλερ), Παρέδες (64′ Βεράτι), Ντι Μαρία (80′ Τσούπο-Μότινγκ), Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ (22′ Ζίλε), Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Τιάγκο (86′ Τολισό), Κομάν (68′ Πέρισιτς), Γκνάμπρι (68′ Κουτίνιο), Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments