Video

Άλβαρο Οντριοθόλα Μπάγερν: Όσο οι άλλοι πανηγυρίζουν το Champions League εκείνος καθαρίζει την κούπα

Άλβαρο Οντριοθόλα Μπάγερν: Όσο οι άλλοι πανηγυρίζουν το Champions League εκείνος καθαρίζει την κούπα
Παιδί για σπίτι ο Άλβαρο Οντριοθόλα.

Το γύρω του διαδικτύου κάνει το βίντεο με παίκτη της Μπάγερν Μονάχου που ενώ οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League εκείνος έχει πάρει ένα πανάκι και το καθαρίζει. Οι Βαυαροί την Κυριακή 23 Αυγούστου επικράτησαν με σκορ 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και σήκωσαν ψηλά στον ουρανό της Λισαβόνας το έκτο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως είναι φυσικό, μετά την απονομή το γλέντι από τον αγωνιστικό χώρο μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες σε έξαλλη κατάσταση τραγουδούσαν, φώναζαν, χόρευαν, έπιναν και χτυπούσαν τύμπανα. Γενικώς, επικρατούσε ένα χαμός. Και σε αυτό το σκηνικό  τρέλας ήρθε να κάνει τη διαφορά ο Άλβαρο Οντριοθόλα, ο οποίος σαν καλός…. νοικοκύρης, πήρε ένα πανάκι και άρχισε να γυαλίζει το τρόπαιο του Champions League που βρισκόταν στο κέντρο των αποδυτηρίων. Μάλιστα, το έκανε πολύ σχολαστικά.

Το βίντεο με πρωταγωνιστή τον 24χρονο Ισπανό αμυντικό έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν πως ο Οντριοθόλα θυμίζει τους οικοδεσπότες που γίνεται πάρτι στο σπίτι τους και προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, άλλοι πως ίσως φοβόταν κρούσμα κορωνοϊού καθώς το κύπελλο άλλαζε χέρια συνέχεια, ενώ άπαντες έσπευσαν να το φιλήσουν, κι άλλοι πως απλώς ήθελε να απολαμβάνει το τρόπαιο γυαλισμένο.

Δείτε τη σκηνή:

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πέμπτο φετινό τρόπαιο που πανηγύρισε ο Άλβαρο Οντριοθόλα.

Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας τον Γενάρη μετακόμισε στο Μόναχο, για λογαριασμό της Μπάγερν, με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ. Με τους Βαυαρού» δεν πρόλαβε να πάρει και πολλά παιχνίδια στα πόδια του, καταγράφοντας 5 συμμετοχές και μία ασίστ. Όπως και στην Ρεάλ, ο Οντριοθόλα, αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, για όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά τη σεζόν 2019-2020, έπαιξε 613 λεπτά, αγωνιζόμενος σε Ρεάλ και Μπάγερν. Ωστόσο, αυτά ήταν αρκετά για τον νεαρό μπακ, προκειμένου να κατακτήσει πέντε τρόπαια. Δύο με τους Μαδριλένους και τρία με τους Βαυαρούς.

https://www.facebook.com/SoccerAM/posts/3573675282656080

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments