Τεχνολογία

Find My Mobile Samsung: Θα λειτουργεί πλέον ακόμα και αν είναι offline το τηλέφωνο

Find My Mobile Samsung: Θα λειτουργεί πλέον ακόμα και αν είναι offline το τηλέφωνο
Find My Mobile Samsung: Η εν λόγω υπηρεσία σας επιτρέπει να βρίσκετε το τηλέφωνό σας αν το έχετε χάσει.

Το «Find My Mobile» της Samsung θα λειτουργεί πλέον ακόμα κι αν είναι offline το τηλέφωνό σας.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία «Find My Mobile» της Samsung σας επιτρέπει να βρίσκετε το τηλέφωνό σας αν το έχετε χάσει, αρκεί να είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα ή συνδεδεμένο το WiFi. Βέβαια, σε περίπτωση κλοπής, το πρώτο που προσπαθεί να κάνει ο επιτήδειος είναι να απενεργοποιήσει τη συνδεσιμότητα της συσκευής για να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Πώς το κατάφερε αυτό η Samsung;

Αυτό όμως, είναι κάτι που αλλάζει και το «Find My Mobile» θα λειτουργεί ακόμα κι αν το τηλέφωνό  σας είναι offline με κλειστά δεδομένα ή απενεργοποιημένο WiFi, σύμφωνα με το unboxholics. Αυτό το κατάφερε η Samsung με τη βοήθεια κοντινών Galaxy τηλεφώνων ή tablets, τα οποία έχουν ενεργοποιημένο το χαρακτηριστικό και ψάχνουν στη γύρω περιοχή όσο τους επιτρέπει η εμβέλειά τους για χαμένες συσκευές. Έτσι, αν εντοπίσουν κάτι, αναφέρουν την τοποθεσία του στον ενδιαφερόμενο χρήστη, ενώ με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε ακόμα smartwatches ή ασύρματα ακουστικά.

Πότε θα είναι διαθέσιμη η offline ανίχνευση συσκευής;

Η offline ανίχνευση συσκευής θα έρθει με την έκδοση 7.1.08.0 της εφαρμογής «Find My Mobile» και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Μπορεί να έχει περιορισμένες επιδόσεις σε επαρχιακές περιοχές λόγω χαμηλού όγκου Galaxy συσκευών, αλλά οι πιθανότητες να βρείτε τη χαμένη/ κλεμμένη συσκευή σας αυξάνονται όσο αυξάνεται και ο αριθμός χρηστών σε μια περιοχή.

Να αναφέρουμε πως η Samsung είναι πολυεθνικός όμιλος επιχειρήσεων με έδρα κοντά στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Αποτελείται από πολυάριθμες θυγατρικές εταιρίες και είναι ο μεγαλύτερος όμιλος επιχειρήσεων της Νότιας Κορέας. Απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες άτομα και πληρώνει φόρους ύψους περίπου 8% των εισοδημάτων της χώρας. Ο όμιλος καλύπτει εξαιρετικά ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Η γνωστότερη θυγατρική του ομίλου είναι η Samsung Electronics. Άλλη πολύ σημαντική θυγατρική του ομίλου είναι η Samsung Heavy Industries, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ναυπηγική βιομηχανία στον πλανήτη. Η έδρα του ομίλου βρίσκεται στην πόλη Σούουον, μόλις 48 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments