Διεθνή

Ρωσία Μόσχα: Έκρηξη σε κτήριο – Στις φλόγες τρεις ορόφοι

Ρωσία Μόσχα: Έκρηξη σε κτήριο – Στις φλόγες τρεις ορόφοι
Ρωσία Μόσχα: Φωτιά ξέσπασε σε κτήριο στη Μόσχα, στα δυτικά της πόλης ύστερα από έκρηξη στην εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης 26 Αυγούστου στη Μόσχα, ύστερα από έκρηξη φυσικού αερίου που σημειώθηκε σε κτήριο της ρωσικής πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες τρεις όροφοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη έγινε σε ένα πενταόροφο κτήριο στα δυτικά της πόλης, και τρεις εξ αυτών έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν αμέσως στο σημείο και ήδη αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης του κτηρίου. Σύμφωνα με το sputnik, έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια 13 άνθρωποι, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Οι Αρχές έχουν σταματήσει την κυκλοφορία περιμετρικά του κτηρίου, και τα οχήματα εκτρέπονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο:

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται έκρηξη από φυσικό αέριο στη συγκεκριμένη χώρα:

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 21 Αυγούστου, προκλήθηκε έκρηξη από φυσικό αέριο, η οποία έπληξε ένα δεκαόροφο κτήριο στο Γιαροσλάβλ, σύμφωνα με δήλωση των Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης της χώρας. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και τρία άλλα τραυματίστηκαν στην έκρηξη που έπληξε το κτήριο κατοικιών ενώ εκκενώθηκαν οι υπόλοιπες κατοικίες, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την ίδια δήλωση, ορισμένα τμήματα του κτηρίου από τον τρίτο έως τον πέμπτο όροφο κατέρρευσαν. Φωτογραφίες και βίντεο του περιστατικού που έκαναν το γύρω του διαδικτύου δείχνουν τι πραγματικά συνέβη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments