Lifestyle

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσω Instagram [pic]

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσω Instagram [pic]
Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη: Ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του έκανε μέσω Instagram ο γνωστός τραγουδιστής.

Με ένα post στο Instagram του ο Σάκης Ρουβάς εξέφρασε τα δυνατά συναισθήματά του για τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

Στην Κέρκυρα απολαμβάνει τις διακοπές του ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του και την οικογένειά τους, με τον ίδιο να κάνει μία ιδιαίτερη αφιέρωση στη σύντροφό του. Εξάλλου, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ ενώ κάθε φορά που δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους στα social media μια κοινή τους φωτογραφία, τα likes «πέφτουν» βροχή.

Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στο επίσημο και προσωπικό του προφίλ στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσίευσε μία κοινή του φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη από την Κέρκυρα, το ελληνικό νησί που αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή. Στη φωτογραφία μάλιστα, που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς από παραλία του νησιού, ποζάρει με τη σύζυγό του, ενώ τη συνοδεύει με ένα τρυφερό μήνυμα και συγκεκριμένα με στίχους του Πασχάλη στο τραγούδι «Ανάμνηση».

«Το καλοκαίρι μαζί πηγαίναμε στην αμμουδιά, χέρι με χέρι και με ένα αστέρι για συντροφιά!», έγραψε χαρακτηριστικά. Πάντως, και σε παλαιότερες αναρτήσεις του, δεν έχει κρύψει τα συναισθήματά του για εκείνη. «Να αγαπάτε τις συντρόφους, τις συζύγους, τις φίλες… όλες τις γυναίκες της ζωής σας. Και κάθε Οκτώβρη να τους θυμίζετε να δίνουν λίγο από το χρόνο τους για μια εξέταση με αναμφισβήτητη αξία», είχε γράψει.

Και να θυμίσουμε πως το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη, με την οποία σύντομα έγιναν ζευγάρι. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016). Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

«Το πιο γλυκό… βάρος που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις και αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω από τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο από τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!», είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments