Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ανοιχτό ντεκολτέ στο βίντεο από τα παρασκήνια φωτογράφισης

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ανοιχτό ντεκολτέ στο βίντεο από τα παρασκήνια φωτογράφισης
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πυρετώδης η προετοιμασία λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η εκπομπή της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο λατρεμένο της Instagram, ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει με ανοιχτό ντεκολτέ από τα παρασκήνια φωτογράφισης.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, είναι σε πυρετώδεις ρυθμούς για την προετοιμασία της νέας της εκπομπής, «Pop Up» που θα έρθει σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Τα βλέμματα πέφτουν πάνω στο ντεκολτέ της

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε ένα βίντεο από τα παρασκήνια φωτογράφισης, πιθανόν και για τη νέα της εκπομπή. Ωστόσο, στο εν λόγω βίντεο που δημοσίευσε τα βλέμματα πέφτουν πάνω στο ντεκολτέ της. Η καλλονή με το υπέροχο σώμα φοράει ένα κομψό κοστούμι με πουά print, χωρίς τοπ ή πουκάμισο, αναδεικνύοντας με αυτή τη στιλιστική της επιλογή τη σέξι πλευρά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Pick your mood 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Η ίδια δηλώνει πως είναι και ενθουσιασμένη και αγχωμένη

«Έχω άγχος,πάντα έχω, θα το χαρακτήριζα βέβαια δημιουργικό άγχος. Και η προηγούμενη δουλειά μου σχετικά πρόσφατη είναι στο GNTM ήμουν για δύο σεζόν και η ομάδα καινούργια ήταν, οι περισσότεροι δεν είχαμε κάνει ξανά τηλεόραση, και όμως τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι αν θέλεις κάτι πολύ, αν το αγαπάς ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σου, τότε θα το πετύχεις», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Αναφορικά με τη νέα της επαγγελματική δουλειά, αναφέρει πως «σαφώς και είναι μια μεγάλη πρόκληση το επόμενο επαγγελματικό βήμα μου. Μέχρι πριν από δύο χρόνια δεν είχα ξαναβγεί στην τηλεόραση. Τώρα αυτό το μέσο έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου, το μεγάλο όνειρο μου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά από πάρα πολύ μικρή, έχω συνεχώς ιδέες για νέα πράγματα, δεν μου αρέσει να μένω στάσιμη. Κουράζομαι. Με κουράζει πιο πολύ η αδράνεια σε σχέση με τη σκληρή δουλειά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments