Lifestyle

Katy Perry Orlando Bloom: Έγιναν γονείς – Η πρώτη φωτογραφία του μωρού τους

Katy Perry Orlando Bloom: Έγιναν γονείς – Η πρώτη φωτογραφία του μωρού τους
Katy Perry Orlando Bloom: Η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον «καρπό» του έρωτά τους.

Katy Perry και Orlando Bloom έγιναν γονείς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσαν μέσω της UNICEF, με τη διάσημη τραγουδίστρια και τον γοητευτικό ηθοποιό να διανύουν την ομορφότερη φάση της ζωής τους.

Το διάσημο ζευγάρι μάλιστα, είναι πρεσβευτές της UNICEF και αποφάσισαν να ανακοινώσουν τη γέννηση της κόρης τους, Daisy Dove Bloom, μέσω του Οργανισμού. Οι νέοι γονείς με αφορμή τη γέννηση της κόρης τους ξεκίνησαν μία νέα σελίδα για δωρεές καλώντας τον κόσμο να συμβάλλει στο έργο της UNICEF. Έτσι, ο Οργανισμός ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της Katy Perry και του Orlando Bloom γράφοντας το εξής μήνυμα του ζευγαριού: «Πετάμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας. Γνωρίζουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και ότι δεν έχουν όλοι μια γαλήνια εμπειρία γέννησης όπως η δική μας».

Και συνεχίζει το μήνυμα: «Κοινότητες σε όλο τον κόσμο βιώνουν ακόμη την έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγείας και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνουν, κυρίως από αιτίες που μπορούν να προληφθούν.Μετά τον κορωνοϊό, πολύ περισσότερες ζωές νεογέννητων είναι σε κίνδυνο, εξαιτίας της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν ασθένειες. Ως γονείς ενός νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς συμμεριζόμαστε τους γονείς που πασχίζουν περισσότερο από ποτέ. Ως πρεσβευτές καλής θέλησης της UNICEF γνωρίζουμε ότι η UNICEF είναι εδώ, κάνοντας οτιδήποτε χρειάζεται για να διασφαλίσει ότι κάθε έγκυος θα έχει πρόσβαση σε έναν εκπαιδευμένο εργαζόμενο στον τομέα της υγείας και σε ποιοτική περίθαλψη. Υποστηρίζοντας την UNICEF, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και το να φανταστούμε εκ νέου έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί».

Να θυμίσουμε πως από το 2010 μέχρι το 2012, η εκκεντρική τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ. Τον Ιανουάριο του 2016, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Orlando Bloom. Στις 14 Φεβρουαρίου 2019, αρραβωνιάστηκαν και τώρα απέκτησαν το πρώτο παιδί τους, το οποίο είναι το πρώτο για την Katy Perry και το δεύτερο για τον «πειρατή», ο οποίος έχει και έναν γιο με την πρώην σύζυγό του και μοντέλο, Μιράντα Κερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments