Video

Tenet Τομ Κρουζ: Πήγε να δει την ταινία φορώντας μάσκα λόγω κορωνοϊού

Tenet Τομ Κρουζ: Πήγε να δει την ταινία φορώντας μάσκα λόγω κορωνοϊού
Tenet Τομ Κρουζ: Η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν ήρθε για να ανατρέψει την ιδέα που έχουμε για τον χρόνο και να σώσει, όπως πολλοί πιστεύουν, την κινηματογραφική βιομηχανία σε μια κρίσιμη στιγμή.

Ο Τομ Κρουζ πήγε να δει τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν που μόλις κυκλοφόρησε στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο, το «Tenet».

Ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη να παρακολουθεί τη νέα ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη σε κινηματογράφο στο Λονδίνο και φυσικά, ο Αμερικανός Χολιγουντιανός αστέρας φορούσε μάσκα, με κάποιους τυχερούς θαυμαστές να τον αναγνωρίζουν. Μάλιστα, ο ίδιος ο Τομ Κρουζ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από την επίσκεψή του στην κινηματογραφική αίθουσα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού στη βρετανική πρωτεύουσα, για να δει την ταινία «Tenet» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν.

Στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση στο επίσημο και προσωπικό του προφίλ στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε το εξής: «Σπουδαία ταινία. Σπουδαίος κινηματογράφος. Τη λάτρεψα». Να αναφέρουμε πως στο βίντεο ο ηθοποιός εμφανίζεται να πηγαίνει με ταξί στον κινηματογράφο, να περνά από γνωστά αξιοθέατα του Λονδίνου, να χαιρετά μέσα από το παράθυρο θαυμαστές που τον αναγνωρίζουν και να αναρωτιέται: «Πώς συμβαίνει αυτό; Φοράω μάσκα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Big movie. Big screen. Loved it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις

Το κατασκοπευτικό θρίλερ του Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστές τους Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Ρόμπερτ Πάτινσον αποτελεί ένα από τα κινηματογραφικά γεγονότα της περιόδου που διανύουμε, αν όχι και της σεζόν. Ο γνωστός σκηνοθέτης μετά την υπέροχη ταινία «Δουνκέρκη», αναλαμβάνει να σώσει την κινηματογραφική βιομηχανία στην εποχή του κορωνοϊού και ο πρωταγωνιστής του τον κόσμο, σε ένα κατασκοπικό θρίλερ με βασικό άξονα τον χρόνο.

Το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Ο πρωταγωνιστής οπλισμένος μονάχα με τη λέξη «Tenet», μάχεται για την επιβίωση ολόκληρου του πλανήτη. Σε ένα ταξίδι μέσα από έναν παράδοξο κόσμο προσπαθεί να φέρει εις πέρας μία αποστολή πέρα από τον πραγματικό χρόνο. Τέλος, να αναφέρουμε πως η ταινία αυτή αποτελεί μια πολύ ακριβή παραγωγή καθώς το budget της φτάνει στα 205 εκατομμύρια δολάρια, ενώ για την ταινία εργάστηκε προσωπικό 500 ατόμων!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments