Ελλάδα

Η πρώτη ελληνική υποβρύχια ερωτική ταινία είναι γεγονός

Η πρώτη ελληνική υποβρύχια ερωτική ταινία είναι γεγονός
Οι δύο πρωταγωνιστές επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια κάτω από τα γαλανά νερά.

Η πρώτη ελληνική υποβρύχια ταινία πορνό είναι εδώ, με τους πρωταγωνιστές να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια κάτω από τα γαλανά νερά στον ελληνικό βυθό.

Οι Έλληνες πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, Σοφία Παυλίδη και Nek Junior, μαζί με ένα ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο, έφτασαν στο Σούνιο προκειμένου να πραγματοποιήσουν το πρώτο, κυριολεκτικά, υποβρύχιο γύρισμα πορνό στην Ελλάδα, σύμφωνα με το protothema. «Για εμένα τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα καθώς είμαι εκπαιδευτής καταδύσεων, αλλά η Σοφία εκπαιδεύτηκε προτού επιχειρήσει το τόσο δύσκολο αυτό εγχείρημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Nek Junior.

«Από την πρώτη στιγμή που η Ίνα και ο Τεό μου πρότειναν το εν λόγω concept, το βρήκα ιδιαίτερα πρωτότυπο και ενδιαφέρον και δέχτηκα να το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Όλα πήγαν καταπληκτικά και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Υπήρξαν βέβαια και αρκετές δυσκολίες όπως η τέλεση της πράξης κάτω από το νερό. Εκτός από τα ρεύματα και τα μποφόρ, το να κάνεις σεξ σε βάθος 15 μέτρων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο… Τέλος, ο σωστός φωτισμός και τα καθαρά νερά εξασφάλισαν στην ταινία μία εικόνα που εξάπτει κάθε φαντασία…», προσέθεσε.

Έτσι, οι πρώην πορνοστάρ, νυν παραγωγοί ερωτικών ταινιών και δημιουργοί του Sugarbabes TV, Τεό και Ίνα, ολοκλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες τα γυρίσματα της πρώτης ελληνικής υποβρύχιας ταινίας πορνό στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου… Παράλληλα, πλήρως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα δηλώνουν και οι δύο παραγωγοί οι οποίοι όπως λένε, ήθελαν να βγουν από τα τετριμμένα εξασφαλίζοντας για ακόμη μια φορά την πρωτοπορία, κάτι που όπως όλα δείχνουν, το κατάφεραν.

«Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάναμε, τα γυρίσματα έγιναν στα 15 μέτρα βάθος, σε σημείο κατάλληλο ώστε να μην υπάρχουν ρεύματα που θα εμπόδιζαν τους πρωταγωνιστές και τους εικονολήπτες από το να παραμείνουν σταθεροί. Σήμερα, είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα», αποκάλυψε ο Τεό. «Αυτό που θέλαμε ήταν το πρωτοπορήσουμε και να πρωτοστατήσουμε για ακόμη μια φορά στον χώρο του πορνό και το πετύχαμε».

«Η ταινία θα ανέβει στο σάιτ μας ενώ αναμένονται και προβολές της σε Ευρώπη και Αμερική από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ που καλύπτουν την συγκεκριμένη βιομηχανία, πράγμα που έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν και με άλλες παραγωγές μας. Μέσα από την ταινία θα προβληθεί η Ελλάδα κάτι που έμμεσα συμβάλλει και στην προώθηση της ομορφιάς της χώρας μας για τον τουρισμό. Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά μου; Ποιος ξέρει τι ακόμα μας περιμένει, ίσως το επόμενο βήμα για τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου να είναι το διάστημα…», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments