Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά Μπάτλερ: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση τους

Σοφία Χαρμαντά Μπάτλερ: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση τους
Σοφία Χαρμαντά Μπάτλερ: Οι δύο τους ευχαριστήθηκαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Νίκαια της Γαλλίας τον Ιούλιο όπου τους επισκέφτηκε ο Χάρης Σιανίδης.

Η Σοφία Χαρμαντά μίλησε για πρώτη φορά για τον Τζέραρντ Μπάτλερ ο οποίος προσφάτως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται να χώρισε από την επί χρόνια σύντροφό του.

Οπότε, όπως ήταν αναμενόμενο, οι φήμες ότι συνδέεται ερωτικά με το μοντέλο έχουν φουντώσει από την ημέρα που οι δύο τους εθεάθησαν στην Κυανή Ακτή. Μάλιστα, θέση πήρε και το γνωστό μοντέλο που απαντά για τις εν λόγω φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τζέραρντ Μπάτλερ. «Δεν θα ήθελα να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή στο συγκεκριμένο event», δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο που ωστόσο «έκλεισε το μάτι» στους δημοσιογράφους, αναφορικά με τη σχέση της με τον Χολιγουντιανό σταρ λέγοντας: «Μπορώ να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Όπως είδατε τον γνωρίζω, έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και ο χρόνος θα δείξει τα πάντα».

Να θυμίσουμε πως στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media οι δύο τους ήταν μαζί αγκαλιά, ενώ σε άλλα καρέ έκαναν τζετ σκι και φαίνεται πως το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μέσα στο 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ τα ξαναβρήκε για σύντομο διάστημα, με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016. Εξάλλου, το ζευγάρι ευχαριστήθηκε τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Νίκαια της Γαλλίας τον Ιούλιο όπου τους επισκέφτηκε ο Χάρης Σιανίδης.

Σε InstaStory μάλιστα, που ανέβασε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, για να τους ευχαριστήσει για τη φιλοξενία, βλέπουμε τον Τζέραρντ Μπάτλερ να είναι ξαπλωμένος στην αγκαλιά της Σοφίας Χαρμαντά, ενώ σε μια άλλη ανάρτηση, βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του δραστηριότητες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments