Video

Φουστάνος σχέση: Μίλησε για τον παλιό ερωτικό δεσμό με τη συμπεθέρα του

Φουστάνος σχέση: Μίλησε για τον παλιό ερωτικό δεσμό με τη συμπεθέρα του
Φουστάνος σχέση: Για τον ερωτικό δεσμό που διατηρούσε στο παρελθόν με την κοπέλα που έμελλε μερικά χρόνια αργότερα να γίνει συμπεθέρα του, μίλησε ο πλαστικός χειρουργός.

Ο δημοφιλής πλαστικός χειρουργός και πρώην σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου, Ανδρέας Φουστάνος, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not».

Για το επάγγελμά του, την πλαστική χειρουργική, μίλησε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον ρόλο του παππού. Ακόμα, συμβούλευσε τους ανθρώπους πως αν θέλουν να διορθώσουν κάτι να το κάνουν, αλλά όχι να γίνουν κάποιοι άλλοι. Τέλος, αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση που είχε στο παρελθόν με τη συμπεθέρα του. Στην τηλεοπτική εκπομπή λοιπόν, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε έναν παλαιότερο δεσμό του με μια γυναίκα η οποία έμελλε μετά από χρόνια να γίνει ένα πολύ κοντινό του άτομο αφού πρόκειται για τη συμπεθέρα του. Οπότε, μίλησε για τον ερωτικό δεσμό που διατηρούσε στο παρελθόν με την κοπέλα που επρόκειτο μερικά χρόνια αργότερα να γίνει συμπεθέρα του.

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός πολλές φορές στις συνεντεύξεις του αναφέρεται στις ερωτικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και στο παρόν. Μάλιστα, πριν από ένα έτος περίπου, είχε μιλήσει στην επιτυχημένη εκπομπή του Alpha, «Happy Day» και τον Δημήτρη Παπανώτα κάνοντας την hot αποκάλυψη. Μιλώντας για τη μεγάλη του κόρη Ιζαμπέλα Φουστάνου, δήλωσε το εξής: «Η μεγάλη μου κόρη παντρεύτηκε με τον γιο μίας πολύ καλής φίλης, είχα ερωτική σχέση πριν κάποια χρόνια με τη συμπεθέρα μου». Και να υπενθυμίσουμε πως ο Ανδρέας Φουστάνος έχει άλλη μία κόρη την Ανδριάννα, από τον γάμο του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πάντως, καλωσορίζοντάς τον ο Γρηγόρης Γκουντάρας ετοίμασε έναν θερμό λόγο για τον διακεκριμένο επιστήμονα παινεύοντάς τον, αν και μία συγκεκριμένη τοποθέτησή του σε κάποιο σημείο δεν ακούστηκε, όπως θα έπρεπε, προκαλώντας θυμηδία στο πλατό. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί μας τιμά με την παρουσία του ένας άνθρωπος που τα τελευταία τριάντα χρόνια είναι συνώνυμος με την πλαστική χειρουργική, ένας άνδρας που λατρεύουν οι γυναίκες, ένας άνδρας που λατρεύει τις γυναίκες και ένας άνδρας, και όπως είπε το πρωί και η Ναταλί, οι γυναίκες πληρώνουν για να βρεθούν στο κρεβάτι του». «Άσχετα αν είναι του χειρουργείου το κρεβάτι», έσπευσε να προσθέσει ο παρουσιαστής. «Μην τα παραλέμε», απάντησε ξεσπώντας σε γέλια ο Ανδρέας Φουστάνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments