Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [28/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [28/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [28/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [28/08/20].

Κριός

Υπάρχει μια έντονη αίσθηση πάθους στον αέρα σήμερα, καθώς και ένα αίσθημα εγγύτητας. Έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε πώς αισθάνεστε ειλικρινά και ανοιχτά. Είναι επίσης εξαιρετική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε οποιοδήποτε θέμα έχει δημιουργήσει τριβές στην σχέση σας.

Ταύρος 

Το ταίρι σας φαίνεται να έχει ιδιαίτερα έντονη και περιπετειώδη διάθεση σήμερα. Θα έχετε κάθε ευκαιρία να πάτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε νέα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε μαζί και να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι

Το πάθος που κυριαρχεί σήμερα, μπορεί να θέσει σε κίνηση ένα ειδύλλιο στον χώρο εργασίας. Μήπως κάποιος συνάδερφος σας βλέπει εδώ και καιρό με άλλο μάτι και ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία; Έχετε την ευκαιρία να παγιώσετε αυτή τη σχέση ή τουλάχιστον να την ξεκινήσετε.

Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας είναι γεμάτος/η πάθος και χαρά για τη ζωή. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Μιλήστε με θετικό τρόπο για το μέλλον σας και για τυχόν αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

Λέων 

Θα γνωρίσετε τα πιο ασυνήθιστα άτομα στα πιο απίθανα μέρη. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας στην αίθουσα αναμονής στο γιατρό, στο γραφείο του κτηνιάτρου ή στην δουλειά σας. Θα νιώσετε αμοιβαία έλξη και σαν να γνωρίζεστε χρόνια!

Παρθένος

Η δύναμή σας είναι το ατού σας σήμερα. Το καλύτερο είναι να αντιμετωπίζετε τα πράγματα κατά πρόσωπο, αντί να πηγαίνετε γύρω γύρω. Εάν έχετε κάτι να πείτε στον/στη σύντροφό σας, πείτε το δυνατά και καθαρά. Μην το μουρμουρίζετε από μέσα σας.

Ζυγός 

Θα μείνετε σπίτι με το ταίρι σας σήμερα; Το πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη για σχέση σας. Μην συγκρατείστε, κάντε τη μέρα αξέχαστη για τους δυο σας.  Εάν είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί, θα περάσετε αξέχαστα.

Σκορπιός

Δεν θα χρειαστεί να ψάξετε μακριά, αν θέλετε προτάσεις εξόδου με το ταίρι σας απόψε. Οι φίλοι θα σας πουν όσα χρειάζεστε. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα πρέπει να το παλέψετε αν θέλετε να μείνετε μόνοι… Καθώς όλοι θα θέλουν την παρέα σας!

Τοξότης 

Είναι υπέροχη ιδέα να διασκεδάσετε στο σπίτι σας σήμερα. Προσκαλέσετε μερικούς φίλους με τους οποίους αισθάνεστε πραγματικά άνετα. Ενδεχομένως να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο που γνωρίζετε από παλιά. Δείξτε ανοιχτά τις προθέσεις σας.

Αιγόκερως

Η μέρα ευνοεί όλες τις ερωτικές σχέσεις, επίσημες ή μη. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα είναι πιο διασκεδαστικές και παθιασμένες από όσο συνήθως. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί. Εάν βγαίνετε με κάποιον/α, πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Σπάστε τη ρουτίνα και περάστε μια υπέροχη μέρα.

Υδροχόος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε συνδεδεμένοι με κάποιο άτομο, με έναν ιδιαίτερα στενό τρόπο και γνωρίζεστε σε βαθύ επίπεδο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη στάση σας, που αν ήταν απόμακρη τώρα θα ζεστάνει.

Ιχθύες

Αυτή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, γεμάτη με φίλους και γέλιο. Φαίνεται να είστε πολύ δημοφιλείς αυτή τη στιγμή, ενώ οι στενές σας σχέσεις διέπονται από αγάπη και ζεστασιά. Εάν έχετε κάτι να πείτε, κάντε το σήμερα. Πείτε πώς αισθάνεστε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments