Διεθνή

Chadwick Boseman: Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο πρωταγωνιστής του Black Panther

Chadwick Boseman: Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο πρωταγωνιστής του Black Panther
Chadwick Boseman: Πάλευε για τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Σε ηλικία 43 ετών και χτυπημένος από τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Black Panther» (Μαύρος Πάνθηρας), ο Chadwick Boseman, την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός πάλευε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου από το 2016 και, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Twitter, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, όλες οι πρόσφατες ταινίες του Boseman γυρίστηκαν «ανάμεσα σε αμέτρητες εγχειρήσεις και χημειοθεραπείες».

Επίσης, στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναρτήθηκε μια επίσημη ανακοίνωση που ενημέρωνε τους ακολούθους ότι ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί εδώ και χρόνια με καρκίνο του παχέος εντέρου, και έδωσε μάχη με την ασθένεια, γυρίζοντας παράλληλα μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες του. «Με απύθμενο πόνο σας επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Chadwick Boseman».⁣

«Είχε διαγνωστεί με καρκίνο τρίτου σταδίου το 2016 και πάλεψε τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς ο καρκίνος εξελίχθηκε στο τέταρτο στάδιο. Ένας πραγματικός μαχητής, ο Chadwick τα υπέμεινε όλα και σας προσέφερε πολλά από τα φιλμ που αγαπήσατε τόσο πολύ. Το Marshall, το Da 5 Bloods, το Ma Rainey’s Black Bottom και πολλά άλλα, γυρίστηκαν στα μεσοδιαστήματα αναρίθμητων χειρουργείων και χημειοθεραπειών».

«Ήταν τιμή που στην καριέρα του ενσάρκωσε τον βασιλιά T’Challa στον Μαύρο Πάνθηρα. Πέθανε σπίτι του, με την σύζυγό του και την οικογένειά του στο πλευρό του. Η οικογένεια σας ευχαριστεί για την αγάπη και τις προσευχές σας και σας παρακαλεί να εξακολουθήσετε να σέβεστε την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτή της δύσκολης περιόδου».

Η Oprah Winfrey έγραψε για αυτόν στο Twitter ότι ήταν μία «ευγενική, χαρισματική ψυχή». «Μας έδειξε όλο αυτό το μεγαλείο μεταξύ χειρουργείων και χημειοθεραπείας. Το θάρρος, τη δύναμη που χρειάζεται για να τα καταφέρεις. Αυτό ήταν το πρόσωπο της αξιοπρέπειας».

Μάλιστα, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ο 3ος, σχολιάζοντας τον θάνατο του ηθοποιού, δήλωσε πως έδωσε «ζωή στην Ιστορία» με τους ρόλους του, ενώ τόνισε: «Ως μαύρος πάνθηρας, υπήρξε υπερήρωας για πολλούς. Και παρά τα τέσσερα χρόνια μακράς μάχης με τον καρκίνο, συνέχισε να παλεύει και να εμπνέει. Θα μας λείψει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments