Video

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ – Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ – Καταιγιστικές οι εξελίξεις
Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η «ώρα μηδέν» για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε.

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τις «Άγριες Μέλισσες», της σειράς που συζητήθηκε όσο καμία άλλη τη χρονιά που μας πέρασε.

Η «ώρα μηδέν» για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε. Ήρθε η στιγμή να πληρώσουν για τον θάνατο του Σέργιου; Μια συνταρακτική αποκάλυψη, μια ομολογία, μια απόπειρα δολοφονίας και μια αυτοθυσία, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες.

Πότε ξεκινούν;

Η σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει στις 14 Σεπτεμβρίου στις 22.00 με νέο επεισόδιο. Και τα όσα θα συμβούν τη νέα χρονιά, μάλλον το κοινό δεν τα είχε φανταστεί. Άλλωστε, μέχρι τώρα οι τηλεθεατές έχουν πάρει μία καλή γεύση από τα τρέιλερ που έχουν προβληθεί. Ωστόσο, το νέο τρέιλερ της σειράς είναι συγκλονιστικό και οι σκηνές που παρακολουθούμε, καθηλώνουν. Τα ένοχα και κρυφά μυστικά στο Διαφάνι βλέπουν το φως το ένα μετά το άλλο.

Στον δεύτερο κύκλο μια συνταρακτική αποκάλυψη, μια ομολογία, μια απόπειρα δολοφονίας και μια αυτοθυσία, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες. Το βράδυ της Πέμπτης (27 Αυγούστου) ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε ένα ακόμα τρέιλερ, το οποίο μας δίνει πολλές πληροφορίες για την πρεμιέρα και για τα επόμενα επεισόδια.

Η Θεοδοσία λέει στην Ελένη ότι ξέρει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία

Στο συγκεκριμένο τρέιλερ παρακολουθούμε τη Θεοδοσία να λέει στην Ελένη πως ξέρει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία, τη μεγαλύτερη αδελφή Σταμίρη να συλλαμβάνεται μπροστά στους έκπληκτους κατοίκους και τον Λάμπρο σε απόγνωση. Από την άλλη, στην οικογένεια των Σεβαστών έχουν χαρά για τον ερχομό του νέου μέλους, μα αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Θωμάς Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη

Ο Θωμάς Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη με φωτογραφίες που είχε τραβήξει από τις ερωτικές τους συναντήσεις, ενώ τα νέα για την Ελένη φτάνουν στην οικογένεια με τη Μυρσίνη να ζητάει το… κεφάλι της. Σε μία από τις σκηνές, βλέπουμε τη Δρόσω να φεύγει με μία βαλίτσα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments