Ελλάδα

Ευαγγελισμός 26χρονος: Το έσκασε από το νοσοκομείο όταν έμαθε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

Ευαγγελισμός 26χρονος: Το έσκασε από το νοσοκομείο όταν έμαθε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό
Ευαγγελισμός 26χρονος: Έφυγε από το νοσοκομείο όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Τον αναζητά η αστυνομία ενώ ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ένα τουλάχιστον περίεργο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ένας 26χρονος το έσκασε όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό. Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το newsit.gr, ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου (29.08.2020), έχοντας πυρετό, βήχα και πονόλαιμο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. Όταν διαγνώστηκε θετικός, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί.

Υπάρχει η διεύθυνση κατοικίας

Εκείνος, όμως, εξαφανίστηκε με τη βοήθεια του αδελφού του που ήταν μαζί του στο νοσοκομείο. Ακολούθησε επικοινωνία των γιατρών με τον αδελφό του 26χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ο συγγενής του δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί, αλλά θα παραμείνει σε κατοικία για την οποία έχουν δοθεί ασαφή στοιχεία διεύθυνσης.

Πλέον, τον αναζητεί η αστυνομία, ενώ σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και του έχει επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Η τρίτη περίπτωση που σπάει η καραντίνα μέσα σε λίγες μέρες

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μία γυμνάστρια που ήταν στην Τήνο και βρέθηκε θετική στον ιό επέστρεψε στην Αθήνα, πηγαίνοντας κανονικά στη δουλειά της. Οι αρχές γνώριζαν τα τηλέφωνα και τη διεύθυνση της νεαρής γυναίκας στην πρωτεύουσα και την εντόπισαν για να της επιβληθεί το πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε σχετικά με την περίπτωση του δικηγόρου ο οποίος φέρεται να έσπασε την καραντίνα και να κυκλοφορούσε στην Μύκονο ότι ο ίδιος θα έπρεπε να βρίσκεται σε ξενοδοχείο αναφοράς στην Αθήνα, ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, ωστόσο μετέβη στη Μύκονο όπου διατηρεί κατοικία. Ο Μυκονιάτης δικηγόρος σύμφωνα με το protothema.gr έπρεπε να παραμείνει σε ξενοδοχείο αναφοράς στην Αθήνα μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ωστόσο έσπασε την καραντίνα και πήγε στη Μύκονο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o δικηγόρος πριν λίγες ημέρες πέρασε και από τη Σύρο. Το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με το πηγή, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου για να κάνει μία καταγγελία για ηχορύπανση. Εκεί, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Έτσι, συνελήφθη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ ενώ κατηγορείται και για κακούργημα, που αφορά την διάδοση της πανδημίας. Ωστόσο αρνείται όσα του καταλογίζουν ο γνωστός δικηγόρος και σχολιάζει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο επιχειρηματιών και ιδιοκτητών μπαρ, οι οποίοι κινήθηκαν με αυτόν τον τρόπο εναντίον του, μιας και ο δικηγόρος έχει καταγγείλει ότι στα μαγαζιά τους επικρατεί συγχρωτισμός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments