Ελλάδα

Φωτιά τώρα στην Εθνική: Στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες

Φωτιά τώρα στην Εθνική: Στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες
Φωτιά τώρα στην Εθνική: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου κοντά στο ύψος των διοδίων στην Ελευσίνα ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί ολοσχερώς ενώ στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική, όπως αναφέρει το agioitheodoroi.com.

Αυτοκίνητο καίγεται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου

Gepostet von AgioiTheodoroi.com am Sonntag, 30. August 2020

Πυρκαγιές σήμερα

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα και στις Μυκήνες, πέρα από την πυρκαγιά στα Παλιάμπελα, του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, το μεσημέρι της Κυριακής 30 Αυγούστου.

Οι πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρουν, όπως φαίνεται και στο Twitter, πως η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε αγροτοδασική έκταση στη Δ/Ε Μυκηναίων του δήμου Άργους – Μυκηνών. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 27 πυροσβέστες με πεζοπόρο τμήμα, 8 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π. Επίσης, εκκενώθηκε ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών λόγω του κινδύνου επέκτασης και απειλής από τη φωτιά. Στο σημείο σπεύδουν ενισχύσεις λόγω φόβου για περαιτέρω επέκταση της φωτιάς, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. svg%3E

Να αναφέρουμε πως σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στα Παλιάμπελα, του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση σε δύσβατο σημείο και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Στις προσπάθειες κατάσβεσής της επιχειρούν 31 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα τμήματα και δέκα οχήματα, ενώ δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι, σύμφωνα με την πυροσβεστική. svg%3E

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments