Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Super League: Έκανε αίτημα να παίξει νωρίτερα λόγω Μπενφίκα

ΠΑΟΚ Super League: Έκανε αίτημα να παίξει νωρίτερα λόγω Μπενφίκα
ΠΑΟΚ Super League: Η ομάδα της Τούμπας έκανε αίτημα να παίξει την Παρασκευή κι όχι το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, δεν είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τότε.

Το πρωτάθλημα της Super League σχεδιάζεται να ξεκινήσει στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι αυτό θα γίνει. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ ζήτησε, αν αυτό τελικά συμβεί, η ομάδα της Τούμπας να αγωνιστεί μία μέρα νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με επίσημο αίτημα της στη διοργανώτρια αρχή, ζητά να αγωνιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, έτσι ώστε να έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα για το ματς με την Μπενφίκα που θα διεξαχθεί 15 ή 16 του ίδιου μήνα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Σύμφωνα με το metrosport.gr, το αίτημα του ΠΑΟΚ πιθανότατα θα γίνει δεκτό.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Τούμπας αντιμετώπισε με χιούμορ τη δύσκολη κλήρωση με τους Πορτογάλους. «Η μέρα έχει 24 ώρες, ο ήλιος ανατέλλει κάθε πρωί, το νερό βράζει στους 100 βαθμούς Κελσίου και εμείς πάντα παίζουμε κάθε καλοκαίρι με την Μπενφίκα ή τον Άγιαξ το καλοκαίρι».

Επίσης, στην ενημέρωση των «αετών» για την κόντρα τους με τον ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» απάντησε: «Είχατε κάποια αμφιβολία για την κλήρωση; Εμείς πάντως όχι… Τα λέμε τον Σεπτέμβρη».

Το χιουμοριστικό tweet του ΠΑΟΚ

Η πρόκριση στα play off της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα κριθεί σε μονό αγώνα (15-16/9) στην Τούμπα, όπως προέκυψε από την κλήρωση στη Νιόν, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης το «εισιτήριο» για τους ομίλους θα παιχτεί σε δύο αγώνες. Εάν ο ΠΑΟΚ προκριθεί, θα παίξει στα play off με τη ρωσική Κράσνονταρ. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό ή στα play off θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Το μονοπάτι των μη πρωταθλητών

ΠΑΟΚ (Ελλάδα) – Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) – Άλκμααρ (Ολλανδία)

Γάνδη (Βέλγιο) – Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

Το μονοπάτι των πρωταθλητών

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – Μόλντε (Νορβηγία)

Ομόνοια (Κύπρος) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Μίντιλαντ (Δανία) – Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments