Ελλάδα

My Style Rocks: Η λαμπερή πρεμιέρα και οι κόντρες των παικτριών

My Style Rocks: Η λαμπερή πρεμιέρα και οι κόντρες των παικτριών
My Style Rocks: Το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ επανήλθε δυναμικά με παλιούς γνώριμους αλλά και με νέα πρόσωπα.

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας το «My Style Rocks» και τα αίματα άναψαν με το «καλημέρα» σας. Το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ είχε «κοπεί» απότομα και χωρίς να ολοκληρωθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η λαμπερή Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε τους τηλεθεατές και αμέσως μετά υποδέχτηκε στο πλατό την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού. Φυσικά, τα φώτα ήταν στραμμένα στη συμμετοχή του Χάρη Χριστόπουλου, που αντικαθιστά τον Λάκη Γαβαλά και ο οποίος έκανε την πιο χαριτωμένη εμφάνιση φορώντας μία πιπίλα στο πέτο αφού απολαμβάνει στο φουλ τον ρόλο του μπαμπά.

Ο φωτογράφος πήρε τον λόγο μιλώντας για όλα τα όμορφα που βιώνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή του με πρώτο και κύριο τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. «Αισθάνομαι για τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής μου ενθουσιασμένος και ευτυχέστερος από ποτέ. Είναι η ευτυχέστερη περίοδος που βιώνω στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Οι νέες κόντρες:

Στο πρώτο επεισόδιο, τις εντυπώσεις αλλά και τα σχόλια «έκλεψε», όπως και στον προηγούμενο κύκλο», για άλλη μια φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Ντυμένη με μαγιό και παρεό, η παίκτρια πήρε τη θέση της για να κρίνει τις συμπαίκτριες της αλλά και να κριθεί από εκείνες.

Ωστόσο, υπήρξε μια καινούργια παίκτρια η οποία έδειξε τα… δόντια της στην Ευρυδίκη αμέσως.Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Παγάνη σχολίασε πως: «εμείς τουλάχιστον είμαστε ντυμένες. Η Ευρυδίκη είναι σχεδόν γυμνή! Είναι και αυτό μια άποψη! Οπότε εμείς δεν έχουμε κάτι να δούμε σε αυτήν». «Θα το δούμε μετά! Όταν πω στα κορίτσια που πηγαίνω, τι concept έχω. Να έχουν να κρίνουν. Τώρα απλά βλέπουν την εικόνα μου» απάντησε με τη σειρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Μου λείψατε όλοι πάρα πολύακούστηκε να λέει η Κορίνα και λίγο μετά η Ευρυδίκη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

“Αν έλεγε αλήθεια θα της έβαζα και 4 σήμερα αλλά λέει ψέματα ότι της λείψαμε, γιατί εγώ πρόσφατα παρευρέθηκα στον Βόλο που έκανα ένα bazaar κοσμημάτων σε κάποιο κατάστημα και η Κορίνα δεν ήρθε αφού έμαθε ότι ήμουν εκεί”.

Δείτε τι συνέβη μεταξύ τους:

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments