Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου Instagram: Ποζάρει topless και μας δείχνει το μαύρισμα της

Αθηνά Οικονομάκου Instagram: Ποζάρει topless και μας δείχνει το μαύρισμα της
Αθηνά Οικονομάκου Instagram: Φωτογραφίζεται σε παραλία της Μάνης και μοιράζεται την εικόνα με τους followers της.

Ενθουσιασμένη με το καλοκαίρι και τις διακοπές της δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου σε νέα της ανάρτηση στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία γεννήθηκε το 1986 στη Σκάλα Λακωνίας όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις. Και φέτος, αν και σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών της, το 2005, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός, επέλεξε τη γενέτειρά της για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μαζί με την οικογένειά της, την οποία λατρεύει, περνά όμορφες χαλαρές στιγμές μακριά από την έντονη καθημερινότητα που την περιμένει στην ελληνική πρωτεύουσα μόλις επιστρέψει. Όμως, φροντίζει ανάμεσα στην οικογένειά της και στις προσωπικές στιγμές ευεξίας, να φωτογραφίζεται προκειμένου να έχει υλικό για να δημοσιεύσει στο αγαπημένο της μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να διαδρά με τους ακολούθους της οι οποίοι σπεύδουν να της πατήσουν like καθώς και να της σχολιάσουν, στέλνοντας τη θετική τους ενέργεια με τα μηνύματά τους.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram της, η ίδια ποζάρει χωρίς το πάνω μέρος από το μαγιό της, δηλαδή topless ενώ η στιγμή εικάζεται πως έχει αποθανατιστεί από τον σύζυγό της. Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν, ποζάρει τόπλες σε παραλία της Μάνης και μοιράζεται την εικόνα με τους followers της. Και είναι φανερό πως συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο πατρικό της στη Μάνη λίγο πριν επιστρέψει στη βάση της. Η ίδια ποζάρει topless και καθισμένη σε μία παραλία με βότσαλα και καταγάλανα νερά  ενώ μας αποκαλύπτει με την πλάτη της και το τροπικό μαύρισμα που έκανε αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram:

Να αναφέρουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στην ελληνική σόουμπιζ, όντας μια υπέροχη μαμά, μια φανταστική σύζυγος και μια δεινή επιχειρηματίας. Για αυτό το Instagram account της είναι ένα από τα πιο στιλάτα προφίλ ενώ είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με τους ακολούθους, φροντίζοντας δηλαδή να ανεβάζει καθημερινά και από μια φωτογραφία της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments