Πολιτική

Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου: Ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το μετάνιωσε

Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου: Ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το μετάνιωσε
Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου: Χαμός στη Βουλή με την βουλευτή της Ελληνικής Λύσης. Λίγο μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης το μετάνιωσε και γυρνάει στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Πρωτοφανής κατάσταση στη Βουλή. Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου πρώτα ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το μετάνιωσε. Με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής η βουλευτής αρχικά ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται.

Η επιστολή δημοσιοποιήθηκε και το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου έμεινε – για λίγο – με 9 βουλευτές. Λίγη ώρα αργότερα όμως η βουλευτής επισκέφθηκε το γραφείο του προέδρου της Βουλής και του ανακοίνωσε ότι τελικά δεν επιθυμεί να ανεξαρτητοποιηθεί.

Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι έστω και για λίγο θα μείνει ανεξάρτητη καθώς η επιστολή της είχε πρωτοκολληθεί και σύμφωνα με όσα προβλέπονται πρέπει να ανακοινωθεί και στην Ολομέλεια της Βουλής.

Έτσι, τώρα η κα Αλεξοπούλου πρέπει με νέα επιστολή να ανακοινώσει ότι προσχωρεί στην Ελληνική Λύση για να επανενταχθεί στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Ποια είναι η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου

Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου είναι μια από τις τρεις γυναίκες που εκλέχθηκαν βουλευτές τον Ιούλιο του 2019 με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η Αναστασία -Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατάφερε να πάρει την έδρα για την «Ελληνική Λύση» στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Στο φυλλάδιο της υποψηφιότητάς της είχε κάνει γνωστό, πέρα από τις θέσεις της για πατριωτικά ζητήματα, την προσωπική της ιστορία: την απώλεια των γονιών της σε πολύ τρυφερή ηλικία, αλλά και την μάχη που έδωσε στα 43 της με τον καρκίνο. Πήρε 8.460 ψήφους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments