Πολιτική

Άσχημα τα νέα για τον Κυριάκο Βελόπουλο

Άσχημα τα νέα για τον Κυριάκο Βελόπουλο
Έχασε την Αναστασία - Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε.

Την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί έλαβε η βουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου. Η βουλευτής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου που είχε εκλεγεί στον Β1′ Βόρειο Τομέα Αθηνών, κατά πληροφορίες επιδίωκε εδώ και καιρό να αποχωρήσει από την «Ελληνική Λύση». Η κυρία Αλεξοπούλου ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου να μετρά πλέον 9 βουλευτές. Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου είναι μια από τις τρεις γυναίκες που εκλέχθηκαν βουλευτές τον Ιούλιο του 2019 με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η Αναστασία -Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατάφερε να πάρει την έδρα για την «Ελληνική Λύση» στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Στο φυλλάδιο της υποψηφιότητάς της είχε κάνει γνωστό, πέρα από τις θέσεις της για πατριωτικά ζητήματα, την προσωπική της ιστορία: την απώλεια των γονιών της σε πολύ τρυφερή ηλικία, αλλά και την μάχη που έδωσε στα 43 της με τον καρκίνο. Πήρε 8.460 ψήφους.

Στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, η βουλευτής αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

«Με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της “Ελληνικής Λύσης” και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments