Video

Μαλέσκου πρεμιέρα: Έτσι μας καλωσόρισε στο «Love it»

Μαλέσκου πρεμιέρα: Έτσι μας καλωσόρισε στο «Love it»
Μαλέσκου πρεμιέρα: Φωτιά στα κόκκινα για την Ιωάννα Μαλέσκου σε ένα εντυπωσιακό πλατό, με την πολυαναμενόμενη εκπομπή της να κάνει πρεμιέρα λίγο μετά τις 12:00.

Πρεμιέρα έκανε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ  με την εκπομπή «Love it». Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της νέας εκπομπής και με ένα τεράστιο χαμόγελο, αλλά και με αρκετό άγχος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές. «Καλό μεσημέρι. Καλώς ήρθατε στον ΣΚΑΙ. Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση και δυσκολεύομαι να μιλήσω», ήταν τα πρώτα λόγια της ξανθιάς παρουσιάστριας στους τηλεθεατές.

Αμέσως μετά τους ξενάγησε στο στούντιο του «Love it», στο οποίο, όπως φαίνεται, κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα. Αμέσως μετά φώναξε στο πλευρό της, τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν στον αέρα της εκπομπής. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου θα έχει δίπλα της, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη.

Επίσης παρουσίασε και τις στήλες της εκπομπής που θα είναι οι εξής:

  • Μαγειρική με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
  • Άστρα με τον Κώστα Λεφάκη
  • Fashion με τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
  • Ομορφιά με τη Ρούλα Σταματοπούλου
  • Παιδί με την Εύη Σταθάτου
  • House Keeping με τη Γεωργία Μπαδογιάννη
  • Γεννημένη στη Πρέβεζα η ξανθιά παρουσιάστρια ξεκίνησε τα όνειρά της στη Θεσσαλονίκη.

    Στην συμπρωτεύουσα έζησε τα φοιτητικά της χρόνια σπουδάζοντας παιδαγωγικά έχοντας στο μυαλό της πάντα να πάρει την ευκαιρία να διδάξει σε σχολείο. Αυτό δεν άργησε να έρθει καθώς όταν τελείωσε τις σπουδές της μετακόμισε στην Κρήτη ξεκινώντας ως δασκάλα δημοτικού σχολείου. “Πήγα σε ένα ορεινό και δυσπρόσιτο χωριό. Εκεί έφαγα τα χαστούκια της ζωής μου, έφτασα στο σημείο να πω ότι θα δηλώσω παραίτηση. Πήγα με την πλατφόρμα και το κολάν στο χωριό χωρίς να ξέρω τι με περίμενε. Έγιναν πολλά περιστατικά. Έφτασα μέχρι στο σημείο να φοβάμαι διότι βρέθηκε κάποιος που με παρακολουθούσε. Ο λόγος ήταν ερωτικός, αλλά όλο αυτό είχε εμμονικό χαρακτήρα” έχει πει η ίδια.

    Η δασκάλα Ιωάννα αρχίζει να μετατίθεται πλησιάζοντας το Ηράκλειο. Τότε κάποιος γνωστός την προσέγγισε και την παρότρυνε να δοκιμάσει την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς και κάπως έτσι δήλωσε συμμετοχή. Το 2017 λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου στέφεται «Μις Κρήτη». Από εκεί και έπειτα τα πάντα άλλαξαν. Η Ιωάννα έκανε στροφή 180 μοιρών στην ζωή της δοκιμάζοντας την τύχη της στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας τα ηνία της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι».

    Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κοινό δημιουργώντας τον μύθο της «νέας Μενεγάκη». Η Ιωάννα Μαλέσκου διαθέτει όλο το πακέτο για να χαρακτηριστεί ως… επιτυχημένο πρότζεκτ. Ομορφιά, εμπειρία (την οποία πλέον έχει) και… νάζι το οποίο απαιτεί η ζώνη και το προϊόν που προβάλλει. Φθάνοντας στο σήμερα, έχει μετακομίσει στην πρωτεύουσα για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

    Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments