Ελλάδα

To Netflix προσφέρει χωρίς εγγραφή και πληρωμή σειρές και ταινίες – Τι είναι ελεύθερο στην Ελλάδα

To Netflix προσφέρει χωρίς εγγραφή και πληρωμή σειρές και ταινίες – Τι είναι ελεύθερο στην Ελλάδα
Netflix: Καμπάνια προσέλκυσης νέων πελατών οργανώνει το τηλεοπτικό δίκτυο προσφέροντας τη δυνατότητα να έχεις δωρεάν στην τηλεόρασή σου ταινίες και σειρές. Δείτε τι ισχύει για την Ελλάδα

Καμπάνια προσέλκυσης νέων πελατών «τρέχει» το Netflix προφέροντας δωρεάν ταινίες και σειρές. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά δεν θα χρειάζεται καν εγγραφή για τους νέους χρήστες.

Εκτός από τον πρώτο μήνα, ο οποίος είναι δωρεάν για κάθε νέα εγγραφή, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας streaming αποφάσισαν να διαθέσουν μέρος του περιεχομένου τους, χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.

Μπορεί δηλαδή να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε χωρίς να πληρώσει ή να έχει συνδρομή.

Αναλυτικά δωρεάν στην Ελλάδα είναι τα εξής

ΣΕΙΡΕΣ

Stranger Things Elite Boss Baby – Back in Business When They See Us Love is Blind Our Planet Grace and Frankie

ΤΑΙΝΙΕΣ

Murder Mystery Bird Box The Two Popes

Μία σημαντική σημείωση: Στις σειρές, είναι διαθέσιμο, μόνο το πρώτο επεισόδιο.

Λίγα λόγια για το Netflix

Το Netflix είναι αμερικανική πολυεθνική εταιρεία, η οποία είναι ειδικευμένη στη διαδικτυακή ενοικίαση ταινιών, είτε DVD είτε Blu-Ray, καθώς και στην παροχή video streaming (=ταινιών κατά ροής, δηλ. συνεχόμενη προβολή ταινιών). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Λος Γκάτος, στην Καλιφόρνια. Τον Ιανουάριο του 2016 ανακοινώθηκε ότι το Netflix έχει 74 εκατομμύρια συνδρομητές, μαζί με 44 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ.

«Εν αρχή» το House of Cards

Η Netflix εισήλθε στη βιομηχανία παραγωγής περιεχομένου το 2013, ξεκινώντας από την πρώτη της σειρά, House of Cards. Έχει επεκτείνει σημαντικά την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών από τότε, προσφέροντας περιεχόμενο με την επωνυμία “Netflix Original” μέσω της online βιβλιοθήκης ταινιών και τηλεόρασης. Η Netflix κυκλοφόρησε περίπου 126 πρωτότυπες σειρές ή ταινίες το 2016, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δίκτυο ή καλωδιακό κανάλι.

Από τον Οκτώβριο του 2017, η Netflix είχε 109,25 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 52,77 εκατομμυρίων συνδρομητών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι προσπάθειές τους να παράγουν νέο περιεχόμενο, να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα για πρόσθετο περιεχόμενο και να διαφοροποιηθούν μέσω 190 χωρών οδήγησαν στην εταιρεία να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια χρέη: 21,9 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Σεπτέμβριο του 2017, από 16,8 δισεκατομμύρια δολάρια από την ίδια χρονική στιγμή του προηγούμενου έτους.

Τα κεντρικά γραφεία της Netflix είναι στο 100 Winchester Circle, Los Gatos, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Έχουν επίσης άλλα γραφεία στις Κάτω Χώρες, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Ιαπωνία και την Κορέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments