Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Πήρε «φωτιά» το Twitter με την νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Ιωάννα Μαλέσκου: Πήρε «φωτιά» το Twitter με την νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ
Ιωάννα Μαλέσκου: Το όνομα της παρουσιάστριας και το Love It έγιναν trend στο Twitter και ομολογούμε πως η πλειοψηφία των tweets ήταν θετικά.

Έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρρια από την Κρήτη, Ιωάννα Μαλέσκου και τα σχόλια για την πρώτη εκπομπή ήταν αρκετά.

Η Ιωάννα, ακούστηκε από την πρώτη στιγμή και σύντομα, ένα δροσερό και κινηματογραφικό τρέιλερ για το Love It, ήρθε να επισφραγίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Η δασκάλα που εργάστηκε στο κανάλι της Κρήτης, φόρεσε το πιο πλατύ της χαμόγελο και καλωσόρισε τους τηλεθεατές στον ΣΚΑΪ. Μέσα από ένα πλατό φωτεινό, σε κοριτσίστικους τόνους και πλημμυρισμένο σε αποχρώσεις του ροζ, του μοβ και του κόκκινου, η Ιωάννα Μαλέσκου καλησπέρισε για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Πως υποδέχτηκε η Ιωάννα τους τηλεθεατές

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της νέας εκπομπής και με ένα τεράστιο χαμόγελο, αλλά και με αρκετό άγχος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές. Επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο φόρεμα με κόκκινες και φούξια πινελιές. Γεμάτη κέφι και αστείρευτο λόγο, η Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται από την Κρήτη για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, μέσα από το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

«Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση» με αυτά τα λόγια η Ιωάννα καλοσώρισε τους τηλεθεατές Όπως σε κάθε πρεμιέρα έτσι και αυτή τα είχε όλα… χαμόγελα, συγκίνηση, γκάφες αλλά και αρκετό άγχος. Στο εντυπωσιακό πλατό επικρατεί το κόκκινο χρώμα και η παρουσιάστρια από τα πρώτα κιολας λεπτά τηλεοπτικού «αέρα» ξενάγησε τους τηλεθεατές.

Τι έγινε στο Twitter

Πρώτο «κρας-τεστ» για κάθε πρεμιέρα τηλεοπτικής εκπομπής είναι φυσικά τα social media και κατά κύριο λόγο το Twitter. Η Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It έγιναν trend στο Twitter και ομολογούμε πως η πλειοψηφία των tweets ήταν θετικά, με πολλά από αυτά να εστιάζουν στον τρόπο που χειρίζεται την ελληνική γλώσσα η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments