Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [01/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [01/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [01/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [01/09/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι καινούργιο και διασκεδαστικό. Παρακολουθήσετε μια φιλοσοφική διάλεξη, δοκιμάστε μαθήματα γιόγκα ή διαλογισμού. Έτσι κι αλλιώς δεν θα απογοητευτείτε και πιθανότατα θα να συναντήσετε κάποιον/α που θα σας κάνει να γελάτε.

Ταύρος 

Είτε είστε σε μόνιμη σχέση είτε όχι, η σημερινή ενέργεια τα κάνει όλα να φαίνονται χαρούμενα γύρω σας. Αν δεν έχετε σχέση, αρχίστε να επικοινωνείτε με κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο. Το βασικό του προσόν θα είναι η αίσθηση του χιούμορ, καθώς και η ικανότητά του να μιλάει για τα πιο σοβαρά θέματα με χαλαρό τρόπο.

Δίδυμοι

Δεν έχετε άλλη επιλογή σήμερα, από το να μην εργάζεστε τόσο σκληρά και να είστε τόσο υπεύθυνοι. Χαλαρώστε. Και μετά χαλαρώστε λίγο περισσότερο. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα γελάτε. Και όχι επειδή θεωρείτε τον εαυτό σας αστείο. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα ανακαλύψει τι μπορεί να σας κάνει να γελάτε χωρίς σταματημό.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό στήνει μια αποκαλυπτική μέρα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να βγείτε έξω από το σπίτι και να περάσετε υπέροχα.  Ένα ειδύλλιο μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένετε. Θα γνωρίσετε κάποιον που έχει τη δική σας αίσθηση του χιούμορ. Θα έχετε πολλά να συζητήσετε και θα είναι η αρχή μιας υπέροχης σχέσης. svg%3E

Λέων 

Η μέρα σας δίνει κάθε ευκαιρία να κάνετε τους φίλους και τους αγαπημένους σας να αισθανθούν καλά. Εάν μπορείτε, οργανώστε ένα δείπνο στο σπίτι σας ή προγραμματίστε μια εκδρομή. Αν ψάχνετε σχέση, θα γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον άτομο και θα σπάσετε τον πάγο με ένα αστείο που καταλαβαίνετε και οι δύο. Αυτή η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό στέλνει πλήθος λαμπρών ιδεών σε εσάς και το ταίρι σας για κάθε πτυχή της ζωής. Εάν είναι δυνατόν, προγραμματίστε μια ασυνήθιστη εκδρομή. Είναι επίσης καλή στιγμή για μια επαφή με έναν φίλο από το παρελθόν, έστω και μέσω διαδικτύου.

Ζυγός 

Σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι με τον/την σύντροφό σας, είτε πρόκειται για έπιπλα είτε για μια επένδυση; Σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα, ειδικά αν αφορά το σπίτι σας σας. Θα εντοπίσετε καταπληκτικά πράγματα και θα ξετρυπώσετε φοβερές ευκαιρίες.

Σκορπιός

Σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες, οι σχέσεις και οι συναντήσεις. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αλληλοεπιδράσετε και να ανταλλάξετε ιδέες. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι με ένα άτομο συνδέεστε σε βαθύτερο επίπεδο, σας κάνει να αισθάνεστε πραγματικά καλά. Είτε πρόκειται για έρωτα είτε για φιλία, θα απολαύσετε την επαφή μαζί του. svg%3E

Τοξότης 

Ο έρωτας θα κάνει απροσδόκητα την εμφάνισή του, ενώ επισκέπτεστε έναν φίλο ή άλλο πρόσωπο στο νοσοκομείο. Μπορεί επίσης να συναντήσετε κάποιον που είχατε γνωρίσει στο παρελθόν, ίσως στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Το δέσιμο ανάμεσά σας είναι ακαριαίο. Πού ξέρετε; Ίσως να βρήκατε το ταίρι των ονείρων σας.

Αιγόκερως

Από την ώρα που ξυπνάτε, αισθάνεστε γεμάτοι ζωή και ενέργεια. Αλλά το πλανητικό σκηνικό λέει να χαλαρώσετε και να μην το παρακάνετε. Εάν βγείτε για ποτό ή χορό με το ταίρι σας θα περάσετε υπέροχα, αρκεί να θυμηθείτε να κρατήσετε λίγη ενέργεια και για αύριο.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει την ανάγκη να εγκαταλείψετε σχέδια και χρονοδιαγράμματα, απλά να σηκώσετε τα πόδια ψηλά και να χαλαρώσετε. Η σημερινή είναι μια μέρα γιορτής και απόλαυσης. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας την αξίζετε.

Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε τόση ενέργεια, που δεν θα μπορείτε να μείνετε ακίνητοι ούτε λεπτό. Υπάρχει μια αίσθηση χαράς και γέλιου στην ατμόσφαιρα! Μπορεί να θέλετε να οργανώσετε ένα πάρτι ή να προσκαλέσετε φίλους για φαγητό. Είναι επίσης υπέροχη ευκαιρία για να συνδεθείτε με κάποιο πρώην ταίρι, για το οποίο τρέφετε ακόμη ερωτικά αισθήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments