Ελλάδα

13χρονη επίθεση: 17χρονες ξυλοκόπησαν άγρια την ανήλικη στη Λαμία

13χρονη επίθεση: 17χρονες ξυλοκόπησαν άγρια την ανήλικη στη Λαμία
13χρονη επίθεση: Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας της 13χρονης, η επίθεση έγινε χωρίς να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος, παρά μόνο μια φραστική αντιπαράθεση.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένα κορίτσι μόλις 13 ετών από τρεις επίσης ανήλικες, 17 ετών, στη Λαμία. Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου σε ένα παρκάκι της περιοχής, με τη 13χρονη να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας της 13χρονης, η επίθεση έγινε χωρίς να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος, παρά μόνο μια φραστική αντιπαράθεση. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα με τις 17χρονες είχε φραστικό διαξιφισμό με την 13χρονη. Τότε μια από τις 17χρονες χαστούκισε τη μικρή και στη συνέχεια οι τρεις συνομήλικες όρμησαν στην 13χρονη και άρχισαν να την ξυλοκοπούν άγρια.

«Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν.»

«Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο», δήλωσε η αδελφή της 13χρονης στο lamiareport.gr.

Το περιστατικό συνέβη σε παρκάκι της Νέας Αμπλιανής στη Λαμία, μέρος στο οποίο καθημερινά συγκεντρώνονται αρκετά παιδιά όλων των ηλικιών για να παίξουν αλλά και να συζητήσουν μεταξύ τους. Κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που ώθησε τις ανήλικες στην απαράδεκτη αυτή κίνηση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της 13χρονης ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, οι 17χρονες χτυπούσαν την ανήλικη για πάνω από 15 λεπτά, προκαλώντας της αρκετά τραύματα. Ο κ. Απόστολος Λύτρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε το κορίτσι είναι άσχημα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το κορίτσι έσπασε το ένα της πλευρό και έχει τραυματιστεί στον αυχένα.

Σημειώνεται πως η οικογένεια της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση. «Έχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments