Lifestyle

Αλεξάνδρα Ούστα: Το πρόβλημα με τη γέννα και η νέα της ζωή

Αλεξάνδρα Ούστα: Το πρόβλημα με τη γέννα και η νέα της ζωή
Αλεξάνδρα Ούστα: Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της τις περιπέτειες που αντιμετώπισε στη γέννα της και μίλησε για τη σύμπτωση το παιδί της να έχει γενέθλια την ίδια μέρα, με τη μέρα θανάτου του Σάκη Μπουλά.

Η Αλεξάνδρα Ούστα που έγινε ευρέως γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Η Ώρα η καλή» μίλησε για τη νέα της ζωή, καθώς πια ζει με τον Γιάννη Σαρακατσάνη και είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς. Εκμυστηρεύτηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη γέννα της και μίλησε για τη σύμπτωση τα γεννέθλια του παιδιού της να είναι στις 21 Φερουαρίου, τη μέρα που πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Σάκης Μπουλάς πριν από 6 χρόνια.

Τι είπε για την οικογένειά της

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι δύο τρισευτυχισμένοι γονείς. Η ίδια μιλάει για τη ζωή της με το παιδί, στο Love It και την Μάρτζυ Λαζάρου»Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ γεμάτη. Το παιδί το φωνάζουμε Αύγουστο, το εμπνεύστηκα από τη γιαγιά μου την Αυγουστίνα.

Γέννησα με καισαρική, ήταν περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Με τον Γιάννη είχαμε προετοιμαστεί να είναι μέσα στον τοκετό. Έγιναν όλα αστραπιαία, δεν πρόλαβαν καν να τον ενημερώσουν ότι μπαίνω για καισαρική. Λόγω της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα. Πήγαινα να τον δω 5-10′ και γύριζα πίσω γιατί πονούσα πολύ και αισθανόμουν βαθιά θλίψη που δεν είχα το μωρό», είπε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Δεν είναι ότι προσωπικά μου είχαν φερθεί άσχημα οι δημοσιογράφοι, αλλά ο τρόπος που είχε αντιμετωπιστεί η προηγούμενη κατάσταση -ξέρουμε γιατί μιλάμε- όλο το θέμα, δεν είναι κάτι που με έβρισκε σύμφωνη ούτε ήθελα να το τροφοδοτήσω», λέει η Αλεξάνδρα Ούστα.

Όταν γέννησε η Αλεξάνδρα Ούστα στις 21 Φεβρουαρίου, είχαν περάσει 6 χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά. Η ίδια σχολιάζει γι’ αυτό: «Σίγουρα ήταν μία σύμπτωση. Κρατάμε τη σύμπτωση αυτή και προχωράμε στη ζωή».

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, Αλεξάνδρα Ούστα και Γιάννης Σαρακατσάνης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2016.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, το νεαρό ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Καλλιθέας, με μάρτυρες την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον κολλητό φίλο του ηθοποιού, Γιώργο Σκέμπερη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Φάνης Μουρατίδης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νεκτάριος Σκαμνάκης και η Κατερίνα Τσάβαλου. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από δύο χρόνια, το 2014 στη θεατρική παράσταση «Ντόλλυ η προξενήτρα», με την πρόταση γάμου να γίνεται φέτος στα γενέθλια της ηθοποιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments