Ελλάδα

Θοδωρής Βαλμάς: Τέλος στην αγωνία – Επικοινώνησε με την οικογένειά του

Θοδωρής Βαλμάς: Τέλος στην αγωνία – Επικοινώνησε με την οικογένειά του
Θοδωρής Βαλμάς: Ο τηλεοπτικός παραγωγός που αγνοείτο από τις 26 Αυγούστου, επικοινώνησε με την οικογένειά του.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του Θοδωρή Βαλμά που αγνοείτο από τις 26 Αυγούστου. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου επικοινώνησε το μεσημέρι της Παρασκευής με την οικογένειά του και τους ενημέρωσε για το που βρίσκεται έτσι ώστε να μην ανησυχούν.

Για τον Θοδωρή Βαλμά είχε εκδοθεί μετά την εξαφάνισή του. Ο 35χρονος είναι γνωστός στον τηλεοπτικό χώρο καθώς είναι ο επικεφαλής της εταιρίας «Plan B Productions» που κινείται  στον χώρο των τηλεοπτικών εκπομπών, της μόδας, των διαφημίσεων και των video clip.

Ο 35χρονος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Κάντζας, κάνοντας τους δικούς του να ανησυχήσουν και να απευθυνθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε το «Missing Alert».

Τι είναι το Χαμόγελο του Παιδιού

Το «Χαμόγελο του παιδιού» είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.

Η δράση του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξής του, την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια, καθώς και τη διοργάνωση εκστρατειών ενημέρωσης ή πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» ιδρύθηκε από τον Κώστα Γιαννόπουλο προσπαθώντας να εκπληρώσει το όνειρο του γιου του Ανδρέα, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 10 ετών. Ο Ανδρέας στις 9 Νοεμβρίου 1995, γράφοντας στο ημερολόγιο του κι ενώ τους τελευταίους 18 μήνες έδινε τη δική του μάχη για τη ζωή, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένας σύλλογος, ο οποίος θα προσπαθούσε να φέρει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Όλοι ξέρουμε, συζητάμε για κάτι παιδιά στους δρόμους που τους λείπει το χαμόγελο. Τους λείπει το χαμόγελο γιατί δεν έχουν λεφτά, δεν έχουν παιχνίδια, δεν έχουν φαΐ και μερικά δεν έχουν καν γονείς. Σκεφτείτε λοιπόν και αφήστε τα λόγια ας ενωθούμε και ας δώσουμε ότι μπορούμε στα φτωχά άσπρα και μαύρα όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο. Αυτός ο Σύλλογος θα λέγεται Το Χαμόγελο του Παιδιού. Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments