Ελλάδα

Τσιόδρας ενημέρωση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα είναι στη σημερινή ενημέρωση

Τσιόδρας ενημέρωση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα είναι στη σημερινή ενημέρωση
Τσιόδρας ενημέρωση: Θα λείπει από τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας ο γνωστός λοιμωξιολόγος.

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας φαίνεται πως θα απουσιάζει από τη σημερινή (Παρασκευή 4 Αυγούστου) ενημέρωση.

Γιατί δεν θα είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας στη σημερινή ενημέρωση;

Απών φαίνεται πως θα είναι σήμερα από την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο κος Τσιόδρας. Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας στην ανακοίνωσή του, η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας Χαράλαμπο Γώγο.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας. Ο λόγος για τον οποίο ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν θα είναι στη σημερινή ενημέρωση, είναι ότι ο ίδιος έχει αναφέρει πως θα εμφανίζεται μόνο όταν το κρίνει ο ίδιος απαραίτητο.

Εβδομαδιαία η ενημέρωση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00

Θυμίζουμε πως επίσημη είναι πλέον η εβδομαδιαία επιστροφή της ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας από τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Σωτήρη Τσιόδρα. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ενημέρωσε, πριν από μερικές ημέρες, πως ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον φονικό ιό, θα ενημερώνουν κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης. Ακόμα, σύμφωνα με τις τότε ανακοινώσεις από τον κο Πέτσα όταν ο γνωστός λοιμωξιολόγος θα απουσιάζει, όπως έχει συμβεί ξανά σε περασμένες εβδομάδες, θα τον αντικαθιστά κάποιος άλλος αρμόδιος συνάδελφός του όπως ο κ. Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ. Σημειώνεται πως μέχρι πρότινος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ενημέρωνε τους συντάκτες για την πορεία του ιού κάθε Τρίτη. Αλλά από εδώ και στο εξής η ενημέρωση θα γίνεται από κοινού με τον καθηγητή καθώς τα κρούσματα του κορωνοϊού παραμένουν υψηλά ενώ αυξάνονται διαρκώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments