Αθλητισμός

Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του
Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Τα τυπικά πλέον απομένουν για την μεταγραφή του παίκτη.

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν για τον Γιαν Εμβιλά βρίσκονται σε τέτοιο στάδιο που δύσκολα μπορεί να χαλάσει η μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πριν από ελάχιστες ημέρες είχαμε αναφέρει πως ο Γιαν Εμβιλά προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε προβεί σε σχετικές κινήσεις για έναν ακόμα χαφ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Πέπε. Είναι εμφανές πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μία… ανάσα από την απόκτηση του Πέπε, αν και ήταν σε αναζήτηση ενός ακόμα παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ένα από τα ονόματα που ακούγονταν, ήταν εκείνο του Εμβιλά της Σεντ Ετιέν, ενώ πρόκειται για παίκτη με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν.

Τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μόνο που απομένει, είναι τα τυπικά σε σχέση με τον 30χρονο μέσο προκειμένου να ολοκληρωθεί η πολυπόθητη μεταγραφή του. «Κλειδί» στις εξελίξεις είναι το γεγονός ότι ο Εμβιλά μπορεί να μείνει ελεύθερος καθώς έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Ήταν κάτι που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές όταν ο παίκτης υπέγραψε στη Σεντ Ετιέν πριν από 2,5 χρόνια όταν είχε πάει ως ελεύθερος. Επειδή έκανε πολλές υποχωρήσεις στο οικονομικό σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στη Ρωσία, η Σεντ Ετιέν είχε δεχθεί τον σχετικό όρο. Έτσι, όλα δείχνουν ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Εμβιλά στον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments