Ελλάδα

Τροχαίο εθνική Πατρών Πύργου: Νεκρός 26χρονος – Συγκρούστηκε με νταλίκα [pics]

Τροχαίο εθνική Πατρών Πύργου: Νεκρός 26χρονος – Συγκρούστηκε με νταλίκα [pics]
Τροχαίο εθνική Πατρών Πύργου: Το μικρό χρυσό αυτοκίνητο του 26χρονου, που είχε κατεύθυνση την πόλη του, συγκρούστηκε με νταλίκα.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος κατόπιν σφοδρής σύγκρουσης που είχε με το αυτοκίνητό του το οποίο τσαλακώθηκε και έγινε μια μάζα σιδερικών, ενώ πολλά κομμάτια του διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το patrisnews, το μικρό χρυσό αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα από τον Πύργο, που είχε κατεύθυνση προς την πόλη του, συγκρούστηκε με νταλίκα. Άμεσα έφτασαν στην περιοχή του συμβάντος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που αφού απεγκλώβισαν το θύμα, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ήταν αργά όμως, καθώς όπως εκτιμάται ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τις σκηνές στο Νοσοκομείο του Πύργου, όταν οι δικοί του άνθρωποι πληροφορήθηκαν τον θάνατο του 26χρονου Τάσου… Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διασώστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νέο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μικρό αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ύστερα από αλλεπάλληλες προσπέρασεις ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στη νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα.

Όπως τόνισε ο σοκαρισμένος οδηγός της νταλίκας, είδε το όχημα να έρχεται καταπάνω του και προσπάθησε να το αποφύγει, βγαίνοντας εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν στύλο της ΔΕΗ τον οποίο και κατέστρεψε. Παρόλα αυτά η σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε. Επιτόπου έσπευσαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής και διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το συμβάν αν και μαρτυρίες τους είναι διαφορετικές και αντικρουόμενες. Ωστόσο όλοι μιλούν για υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το μικρό αυτοκίνητο και ότι ο οδηγός της νταλίκας προσπάθησε να το αποφύγει χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Άξιο αναφοράς είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρίες από μάρτυρες στο τροχαίο ενεπλάκη τουλάχιστον ακόμη ένα όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε γρήγορα τον χώρο του δυστυχήματος. Η πληροφορία αυτή διερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments