Ελλάδα

Χαμός στο Τwitter για το post των Τελεταί Μπούκουρας για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Χαμός στο Τwitter για το post των Τελεταί Μπούκουρας για τον Άδωνι Γεωργιάδη
Αντιδράσεις προκάλεσε το κλείσιμο του σατιρικού λογαριασμού «Τελεταί Μπούκουρας».

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter μετά την ανάρτηση του σατιρικού λογαριασμού «Τελεταί Μπούκουρας» για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ανεστάλη ένας σατιρικός λογαριασμός στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατόπιν δημοσίευσης που έκανε και ενέπλεκε το όνομα του κου Γεωργιάδη. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός με αφορμή το κλείσιμο του εν λόγω λογαριασμού, προκαλώντας τις αντιδράσεις εκατοντάδων χρηστών.

«Θύελλα» αντιδράσεων στο Twitter

Όσο για το τι έγραψε η ανάρτηση, ήταν μια… καλησπέρα στον Έλληνα υπουργό. «Κύριε @AdonisGeorgiadi καλησπέρα», έγραφε ενώ πρόκειται για δημοσίευση που έγινε λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης μπήκαν σε καραντίνα λόγω επαφής τους με κρούσμα κορωνοϊού.

Τις επόμενες ώρες προφανώς υπήρξαν πολλά report, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να ανασταλεί για λίγες ώρες καθώς πλέον έχει επανέλθει. Αυτό βέβαια, είχε ως αποτέλεσμα οι ακόλουθοι του… γραφείου τελετών να αντιδράσουν και το #free_teletai_Mpouk να γίνει πρώτο trend!

Δείτε μερικά από τα tweets:

Σε καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

Να θυμίσουμε σε καραντίνα έχει μπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι ήρθε σε επαφή με τον επενδυτή που νοσεί καθώς και ότι πληροφορήθηκε ότι πρέπει να απομονωθεί έως ότου κάνει το τεστ και βγει αρνητικό. «Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός από το σπίτι του.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μας πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό… Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments