Lifestyle

Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη
Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σύντομα η γνωστή τραγουδίστρια.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελεονώρα Ζουγανέλη, καθώς όπως έγινε γνωστό θα παντρευτεί σύντομα τον εκλεκτό της καρδιά της, Σπύρο Δημητρίου. Όπως έγινε γνωστό στις αρχές Ιουλίου οι δύο τους είναι μαζί. Λίγο πριν τον 15Αύγουστο εκείνος -δικηγόρος στο επάγγελμα- ξενάγησε την τραγουδίστρια στα μέρη του στη Θεσπρωτία ενώ σήμερα δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους.

“Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα” αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του ερωτευμένου ζευγαριού που δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Εστία”.

Ποιος είναι ο μελλοντικός γαμπρός;

Ο Σπύρος Δημητρίου είναι ένας από τους καλύτερους δικηγόρους της νέας γενιάς και πολλά υποσχόμενος και όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον περασμένο Ιούνιο σε εκπομπή της: “Είναι ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας είπε πως τον έχει φιλοξενήσει συχνά στις εκπομπές της. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός δικηγόρος της νέας γενιάς”.

Συγκεκριμένα είναι ποινικολόγος και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Είναι απόφοιτος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης. Έχει δικό του δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα ενώ έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές υποθέσεις.

Τι δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον γάμο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμβεί αυτό. Η Ελεονώρα είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, αγαπά τη ζωή και θέλει να την εξελίξει. Έχει αποδείξει τι αξίζει και δικαίως την έχει αγαπήσει ο κόσμος», δήλωσε ο πατέρας της Ελεονώρας στο gossip-tv.gr σημειώνοντας: «Και δεν το λέω αυτό επειδή είναι κόρη μου».

Για τον σύντροφό της είπε: «Ο σύντροφός της, ο Σπύρος Δημητρίου, τον οποίο ξέρω και γνώρισα πιο πολύ, είναι ένας ιδιαίτερος και πολύ γλυκός άνθρωπος. Ταίριαξαν και θα ταιριάξουν ακόμα περισσότερο» ενώ για το πότε θα γίνει ο γάμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, απάντησε «Οσονούπω».

Στην ερώτησή “πώς θα του φαινόταν αν μετά τον γάμο της κόρης του ερχόταν κι ένα παιδί” και στο “πώς του φαίνεται η ιδέα να γίνει παππούς”, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε γεμάτος ενθουσιασμό: «Θα ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί, να μου χαρίσει η Ελεονώρα ένα εγγόνι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments