Video

Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Χώρισε από τη Σιμώνη Χριστοδούλου

Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Χώρισε από τη Σιμώνη Χριστοδούλου
Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μαλέσκου «Love it» ήταν ο ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος μίλησε για όλα, το μεσημέρι της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου).

Πέρα από τα επαγγελματικά του, ο Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. Πριν από δύο χρόνια είχε κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα για τον νεαρό ηθοποιό και δημιουργό της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» το οποίο ανέφερε πως είναι σε σχέση.

Η νέα σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου ήταν η Σιμώνη Χριστοδούλου, η νεαρή make up artist του επιτυχημένου σίριαλ. Ο Κύπριος ηθοποιός, όπως προέτασσε το δημοσίευμα, ήταν από το καλοκαίρι του 2017 σε σχέση μαζί της και διένυε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Όμως, σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Ανδρέας, εκείνος και η Σιμώνη Χριστοδούλου αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Όμως, θα σου πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορωνοϊός κάπως τους επηρέασε και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα, πολύ πολιτισμένα είμαστε φίλοι και το κλείνουμε εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου και η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αμηχανία της για την ερώτηση που του έκανε.

Η σχέση του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός και η makeup artist, οι οποίοι μάλιστα ήταν μαζί και στα επαγγελματικά, μετά από μια μικρή κρίση, επανασυνδέθηκαν, ενώ στις αρχές του 2020 ο φωτογραφικός φακός τους «είχε τσακώσει» σε τρυφερά ενσταντανέ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Να αναφέρουμε πως ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος είναι αρκετά γνωστός τόσο ως ηθοποιός όσο και ως σκηνοθέτης χάρη στις τηλεοπτικές επιτυχίες του όπως τη δραματική σειρά «Τατουάζ» η οποία προβαλλόταν τη σεζόν 2017 – 2019 στον Alpha και το «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1,  αυτή την περίοδο είναι απασχολημένος με το νέο του σίριαλ τις «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments