Video

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Έπεσε στα πατώματα η παίκτρια

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks:  Έπεσε στα πατώματα η παίκτρια
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Απρόσμενη ήταν η εξέλιξη αυτή.

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο του My Style Rocks την Παρασκευή (4 Σεπτεμβρίου) αλλά προέκυψε κάτι με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία έπεσε στα πατώματα.

Η εκρηκτική παίκτρια, ντυμένη στα κόκκινα, έπεσε στα πατώματα φωνάζοντας «γιατί κύριε Στέλιο», με την εξέλιξη αυτή να είναι ιδιαιτέρως απρόσμενη. Ο λόγος, βεβαίως, για τον οποίο έπεσε κάτω δεν ήταν άλλος από την κριτική που δέχθηκε για την ενδυματολογική της επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή που έκανε η εκρηκτική διαγωνιζόμενη τονίζοντας της το εξής: » Σου πάει πάρα πολύ ο έρωτας Ευρυδίκη! Πάρα πολύ! Δηλαδή στον προηγούμενο κύκλο, που είχες τον αντρούλη, ήσουν όλο στην τσίτα. Φέτος, που πάει ο αντρούλης, είσαι φωτιά στα κόκκινα».

«Το φόρεμα αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο. Σου πάει πάρα πολύ. Βέβαια η ραφή, που είναι στο ύψος του στήθους σου, είναι σε λάθος σημείο. Το κόκκινο κραγιόν είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά μαζί με το κόκκινο φόρεμα είναι λάθος σε σένα. Οπότε για σήμερα 1», προσέθεσε ο σχεδιαστής και κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪΙ. Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπεσε στα πατώματα φωνάζοντας «γιατί κύριε Στέλιο»!

«Χώρισα τον αντρούλη μου»!

Από την άλλη, να θυμίσουμε πως στο επεισόδιο της Πέμπτης (3 Σεπτεμβρίου), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να προκαλέσει «σεισμό» πολλών Ρίχτερ στο πλατό του My Style Rocks με τον χορό της. Το κόνσεπτ της παίκτριας ήταν εμπνευσμένο από τον χωρισμό της και την ανάγκη της για ένα pool party με τις φίλες της, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

«Χώρισα τον αντρούλη μου, όπως όλος ο κόσμος ξέρει και θέλω πλέον να γιορτάσω την ελευθερία μου με ένα πάρτι. Καλώ, λοιπόν, στο σπίτι μου στην Κηφισιά όλα τα κορίτσια να κάνουμε pool party! Είμαι οικοδέσποινα και τις περιμένω», αναφώνησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην Κατερίνα Στικούδη, δικαιολογώντας το ντύσιμο της.

Ενώ συνέχισε: «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με όλο αυτό που περνάμε, που ήταν ταρακούνημα, επιλέγω να είμαι σοβαρή συνειδητά σε κάποιες καταστάσεις και προσπαθώ να αρπάζω την ευκαιρία, να γελάω και μιας που είμαι εδώ θέλω και ο κόσμος που είναι από το σπίτι να γελάει». «Σκοπός μου στον δεύτερο κύκλο είναι να κάνω τον κόσμο να περνά καλά κι εγώ να διασκεδάζω», δήλωσε η παίκτρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments